Marriott Ansigter Massive Class-Action Retssag Over Hotel Data, Brud

28

Foto: Getty / Scott Olsen

Marriott, verdens største hotel-kæde operatør, er blevet slået med en class-action retssag over de data, brud nu siges at påvirke op mod 300 millioner mennesker. Det passer, anlagt af mere end 150 forbi hotellets gæster, i henhold til Vox, er mindst den anden op til overfladen, da den misligholdelse, der blev offentliggjort i slutningen af November.

Gemt i Maryland federal district court i januar 9, den massive kulør har sagsøgerne i snesevis af lande, hvor det gældende, at der er love er blevet overtrådt. Det er anklaget Marriott af deltagelse i “vildledende, samvittighedsløst, og væsentligt skadelige praksis.” Ud over at søge erstatninger og andre former for nødhjælp, der anses for passende ved domstolen, den passer søger et påbud om at forbyde Marriott fra “fortsat at engagere sig” i “ulovlige handlinger, udeladelser, og praksis…”

Sagsøgerne er repræsenteret af fem advokatfirmaer: DiCello Levitt & Casey LLC; Hausfeld LLP; Cohen Milstein Sælgere & Toll PLLC; Cohen & Gresser LLP, og Kramon & Graham PA.

Gizmodo har nået ud til Marriott en kommentar på retssagen, og vil opdatere, når vi hører tilbage.

I sin seneste opdatering på januar 4, Marriott International sagde personlige oplysninger af færre end 383 mio tidligere gæster, kan have været adgang uden tilladelse. Selskabet har endnu ikke give nogen nærmere oplysninger om årsagen til bruddet, men det sagde nogenlunde 345,000 resterende betalingskort, der er gemt i sin database kan også være kompromitteret. Den første indtrængen siges at gå tilbage til 2014.

Overtrædelse af Marriott ‘ s Starwood reservationssystem er en af de største i nyere historie, potentielt svage 2017 Equifax hændelse med mere end hundrede millioner ofre. Hotelkæden har over 6,700 ejendomme i næsten 130 lande og territorier, i henhold til virksomheden.

Marriott ‘ s udbredelse, som det er almindeligt nu, efter at en overtrædelse af denne størrelsesorden, du bliver bedt om fornyet opkald til Washington lovgivere for at imødekomme behovet for en national data privatlivets fred, noget Demokrater har sagt, er en top-prioritet i 2019 og følgende partiets overtagelse af repræsentanternes Hus.

Marriott tidligere var sagsøgt i Maryland med en separat advokatfirma, Morgan & Morgan, i slutningen af November. John Yanchunis, en advokat for virksomheden, fortalte Gizmodo det var både chokerende og skræmmende”, at det tog år for virksomheden at opdage brud.

“Store, sofistikerede virksomheder som Marriott er ikke blind for at de risici, der er forbundet med cyber-kriminelle, der konstant forsøger at infiltrere selskaber, der gemmer følsomme oplysninger til forbrugerne,” sagde han.

Dele Denne Historie