Hus Udvalget Opfordrer til, at Nødsituation FCC-Briefing, Efter Fordømmende Rapport af Telefonen Placering Misbrug af Data

21

Foto: Getty / Justin Sullivan

Reaktion på rapporter i denne uge af uautoriserede brug af forbrugeren telefonen placering af data, Hus Demokrater har bevæget sig at kalde for en akut-team briefing med Federal Communications Commission til at måle sine fremskridt på at løse et problem, der først dukkede op otte måneder siden.

Tidligere i denne uge, Bundkort har offentliggjort resultaterne af en undercover-undersøgelse, som for første gang afslører en sort marked pipeline for telefonen, beliggenhed data, der er indhøstet af T-Mobile og dens større konkurrenter. De data, der blev solgt til “placering nyhedslæsere”, der typisk service marketing agenturer og forskellige alarmcentraler. Rapporten er nærmere beskrevet, hvordan de data, som retshåndhævelse vil typisk kræve en dommerkendelse til at få, var der tilbydes af en tredjepart selskab til at redde bond agenter, der til gengæld havde brugt det til at pågribe forbrydere og mistænkte på lam—en anvendelse af private oplysninger, som ikke var godkendt af telefonen virksomheder, der indsamler det.

I et brev til FCC-chef Ajit Pai, den nye formand for repræsentanternes Hus Energy and Commerce Committee, Rep. Frank Pallone Jr, kaldes for en nødsituation briefing for at drøfte juridiske dilemma, som først dukkede op i Maj 2018. FCC blev anmeldt sidste år til spørgsmål af Sen. Ron Wyden, som beskrevet af the New York Times, som fandt, at private data vedrørende placeringen blev kanaliseret til retshåndhævende embedsmænd gennem extralegal transaktioner, der involverer en virksomhed, med adgang til de private oplysninger om millioner af mobiltelefon-brugere.

“Dårlig aktører kan bruge oplysninger til at spore den enkeltes fysiske bevægelser uden deres viden eller samtykke,” lyder Pallone ‘ s brev til Pai. “Hvis de seneste rapporter, der beskriver de billige, nøjagtig og nem tilgængelighed af retligt beskyttet, real-time data vedrørende placeringen er sandt, vi må arbejde hurtigt for at løse disse offentlige sikkerhed. Hvis vi ikke har, er privatlivets fred og sikkerhed af alle, der abonnerer på den trådløse telefon service fra visse luftfartsselskaber, herunder embedsmænd, militære personale, vold i hjemmet ofre, og retshåndhævende embedsmænd—kan være kompromitteret.”

Pallone yderligere anklaget kommissionen for at have “trukket sine fødder i at beskytte forbrugerne,” siger FCC skal træffe øjeblikkelige foranstaltninger til at sikre, at de trådløse luftfartsselskaber er ikke at give “grasserende offentliggørelse af real-tid, sted data.” FCC-udvalgets formand er sagt, skal også træffe foranstaltninger mod enhver telefon selskaber, der har overtrådt agenturets regler “og tillid hos deres kunder.”

Efter opfordringer fra flere Demokratiske lovgivere for undersøgelser af T-Mobile, AT&T, Sprint, ansporet af Bundkortet rapport, hver af de telecos røræg til at frigive udsagn siger, at de snart ville bryde alle bånd til den aggregator virksomheder, som de har tjent i mange år. En talsmand for, AT&T, for eksempel, sagde, “I lyset af de seneste rapporter om misbrug af placeringstjenester, vi har besluttet at fjerne alle beliggenhed sammenlægning tjenester,” og tilføjer: “selv dem, med klare fordele for forbrugerne.”

Indtil nu, Demokrater har stort set været ude af stand til at udøve nogen kontrol over Trump administration FCC. Det ændrede sig i denne måned, når den part, der overtog kontrollen over repræsentanternes Hus. Agenturet er nu klar til at blive bombarderet med spørgsmål fra Demokrater, som Pai har stort set ignoreret i de sidste to år.

FCC er blandt de organer, væsentligt påvirket af den regering lukning. Alle virksomheder, før bureauet er blevet standset, bortset fra hvad der anses for nødvendige for “beskyttelse af liv og ejendom.”

Læs Pallone er hele brevet her.

Dele Denne Historie