Hus Komité Samtaler for Beredskap FCC-Orientering Etter Fordømmende Rapport av Telefonen Beliggenhet Data Misbruk

33

Foto: Getty / Justin Sullivan

Svare rapporter denne uken av ulisensiert bruk av forbrukeren telefonen beliggenhet data, House Demokratene har flyttet til en samtale for en nødsituasjon ansatte briefing med Federal Communications Commission for å måle fremgang på å løse et problem som først dukket åtte måneder siden.

Tidligere denne uken, Hovedkort publisert resultatene av en hemmelig etterforskning, for første gang avslører et svart marked rørledning for telefonen beliggenhet data samlet av T-Mobile og sine store konkurrenter. Dataene ble solgt til “plassering aggregatorer” som vanligvis service markedsføring etater og ulike nødetatene. Rapporten beskrevet hvordan dataene, som politi vil vanligvis kreve en garanti for å få tak i, var som tilbys av en tredjepart til kausjon bindingen agenter, som i sin tur hadde brukt den til å pågripe kriminelle og mistenkte på lam—en bruk av privat informasjon som ikke var godkjent av telefonen selskaper som samler det.

I et brev til FCC-sjef Ajit Pai, ny styreleder i Huset Energi og Handel Komiteen, Rep. Frank Pallone Jr, som kalles for en nødsituasjon orientering for å diskutere juridiske dilemma, som først dukket opp i Mai 2018. FCC ble varslet i fjor til problemer med Sen. Ron Wyden, som beskrevet av New York Times, som fant at privat plassering data ble kanaliseres til rettshåndhevelse tjenestemenn gjennom extralegal transaksjoner som involverer et firma med tilgang til privat informasjon til millioner av cellphone brukere.

“Dårlige skuespillere kan bruke plassering, informasjon til å spore den enkeltes fysiske bevegelser uten deres viten eller samtykke,” leser Pallone ‘ brev til Pai. “Hvis nylige rapporter detaljering billige, nøyaktig og lett tilgjengelighet til rettslig beskyttet, real-time posisjonsdata er sant, vi må arbeide raskt for å løse disse offentlige sikkerhet bekymringer. Hvis vi ikke gjør det, personvern og sikkerhet for alle som abonnerer på trådløse telefonen er en tjeneste fra enkelte operatører, inkludert offentlige tjenestemenn, militære personell, vold ofre, og rettshåndhevelse tjenestemenn—kan bli ødelagt.”

Pallone videre anklaget kommisjonen for å ha dratt sin fot i å beskytte forbrukerne,” sier FCC må ta umiddelbare tiltak for å sikre at trådløse bærere er ikke slik at “tøylesløs offentliggjøring av real-time beliggenhet data.” FCC-komiteen formann sagt, må også ta enforcement handling mot noen telefonen selskaper som har brutt med byråets regler “og tillit av sine kunder.”

Følgende anrop ved flere Demokratiske lovgivere for undersøkelser på T-Mobile, at&T, Sprint, ansporet av Hovedkortet rapporten, hver av telecos eggerøre å slippe uttalelser som sier at de snart ville bryte alle bånd til aggregator bedrifter som de har profittert i mange år. En talsperson for AT&T, for eksempel, sa: “I lys av nylige rapporter om misbruk av location services, har vi besluttet å eliminere alle beliggenhet aggregering tjenester”, og la til: “selv de med klare forbruker fordeler.”

Inntil nå, Demokratene i stor grad har vært i stand til å utøve noen som helst oversikt over Trump administrasjonens FCC. Som endret denne måneden når partiet tok kontroll over Representantenes Hus. Etaten forbereder seg nå på å bli bombardert med spørsmål fra Demokratene, som Pai i stor grad har ignorert de siste to årene.

FCC er blant de etater betydelig grad påvirket av regjeringen shutdown. All virksomhet før byrået har vært stoppet, bortsett fra hva som er ansett som nødvendig for “beskyttelse av liv og eiendom.”

Les Pallone er hele brevet her.

Deler Denne Historien