Google Giver Op på Sin Cheapo Musik Streaming Dongle

27

Skærmbillede: Google

Google er dybt diskonteret Chromecast Lyd dongle er efter sigende aflyst.

Stigningen i Chromecast markeret et stort øjeblik for Google, men selskabet er endnu mere skrabet lyd-donglen altid virkede en smule fjernet fra virkeligheden nogensinde, da den debuterede i 2015. Gadget har hjulpet folk med at fikse op deres regelmæssige gamle højttalere, men det var faktisk ikke i stand til at gøre dem alle, at smart. I stedet for at fungere som, siger, at Amazon ‘ s Echo-Prik (med sin egen digitale assistent bygget i), alle Chromecast Lyd kan gøre, er at opgradere højttalere med streaming kapaciteter, lidt ligesom en Sonos. Det var for folk, der allerede havde investeret i stum højttalere, men ikke ståhej for meget over kompromis med lydkvalitet, der kan komme med streaming sange over wifi.

Så smart højttalere voksede mere og mere almindelige og fik en masse billigere (du kan finde en Google Hjem Mini for så lidt som $29, hvis du køber to), argument for selv overvejer en Chromecast Lyd voksede svagere.

Nås ved at Vifte, Google har sendt i løbet af de følgende udsagn på news: “Vores produkt portefølje fortsætter med at udvikle sig, og nu har vi en bred vifte af produkter til brugerne mulighed for at nyde lyd. Vi har derfor stoppet fremstilling af vores Chromecast Audio-produkter. Vi vil fortsætte med at tilbyde hjælp til Chromecast Audio-enheder, så brugerne kan fortsætte med at nyde deres musik, podcasts og meget mere.”

Som en Række noter, produktet var blevet nedsat til kun $15, ned fra en temmelig lav $35 udsalgspris. Det er i øjeblikket på lager og efter sigende døde.

Det bringer os til den dongle mere sofistikeret søskende, regelmæssig Chromecast. Denne bedre i stand dongle kan også blive dømt, på trods af (og formentlig også på grund af) sin slags charmerende enkelhed. Mens Chromecast streaming-tech er et praktisk alternativ til tjenester som AirPlay, dongle i sig selv er utrolig begrænset, og ofte får på sin egen måde. Det fungerer. Det er ikke spændende. Og der er masser af mere full-featured produkter derude, der kan få arbejdet gjort i en lignende pris. Men hey, det var et sjovt eksperiment, Google.

[Række]

Dele Denne Historie