Elektriska Cadillac vill bli en konkurrent till Tesla: kommer det att lyckas?

26

Biltillverkare i en nära framtid har för avsikt att överge förbränningsmotor och helt byta till el. Små steg i denna riktning har gjorts, och den oro som General Motors, släppa ett par av elhybridbilar Cadillac. Tyvärr, de har aldrig sökt popularitet på grund av för höga kostnader. Enligt Reuters har bolaget för avsikt att upprepa hans försök att komma in på marknaden elektriska bilar, som släpper en helt eldriven Cadillac modell. Tillverkaren vill bli en konkurrent till Tesla, men om tidigare misstag upprepas, är det inte troligt att något kommer att hända.

Автомобиль Cadillac ELR

Tidigare har företaget haft en stor chans att bli en viktig representant för marknaden för elektriska bilar: Chevrolet Volt släpptes tidigare än Tesla Model 3, Chevrolet Bolt — innan Tesla Model 3. Tydligen, General Motors inte var mycket intresserad av försäljning, så Tesla bilar blivit mer och mer populärt, även till en ökad kostnad. Någon framgång hade bara Chevy Bolt, men han kunde inte köra den budget modell Tesla.

Företaget har också släppt en hybrid elbilen Cadillac ELR, som var baserad på plattformen från Chevrolet Volt. Han har fått en förbättrad inre dörrar och fönster, men avskräcks köpare priset är nästan två gånger kostnaden för den elektriska Chevrolet vid tidpunkten för starten av försäljningen det var värt stor 76 000 dollar. Bolaget har sänkt priset till 50 000, men bilen är fortfarande inte sålda och produktionen stoppades i och med 2016.

Kanske om företaget avser försäljning av bilar mer på allvar och kommer att ta hänsyn till tidigare misstag, att hon äntligen skulle kunna konkurrera med Tesla. Det rapporteras att den nya Cadillac skulle vara baserade på en helt ny plattform för batteridrivna Fordon 3 (BEV3) och kommer att få en helt elektrisk motor. Annan information om den kommande nya produkt finns inte, men meddelandet kan ske snart.

Vad tror du, vilka funktioner bör ha en framtid Cadillac köpa? Delar din åsikt i kommentarerna eller gå med i vår Telegram chatt för att diskutera nyheter i mer detalj.