El-Cadillac ønsker at blive en konkurrent til Tesla: vil det lykkes?

30

Bilproducenter i den nærmeste fremtid agter at opgive forbrændingsmotor til at skifte helt til elektricitet. Små skridt i denne retning har været gjort, og den bekymring, General Motors, offentliggør i dag et par hybrid-elbiler Cadillac. Desværre, de aldrig søgt popularitet på grund af for høje omkostninger. Ifølge Reuters, at selskabet har til hensigt at gentage hans forsøg på at komme ind på markedet for elektriske biler, frigive en alle-elektriske Cadillac-model. Producenten ønsker at blive en konkurrent til Tesla, men hvis fortidens fejltagelser bliver gentaget, det er usandsynligt, at noget vil ske.

Автомобиль Cadillac ELR

Virksomheden har tidligere haft en stor chance for at blive en vigtig repræsentant for markedet for elektriske biler: Chevrolet Volt blev frigivet tidligere end Tesla Model 3, Chevrolet Bolt — før Tesla Model 3. Tilsyneladende, General Motors, der var ikke meget interesseret i salg, så Tesla biler bliver mere og mere populær, selv ved en forøgelse af omkostningerne. Nogen succes var kun Chevy Bolt, men han kunne ikke overhale budget model Tesla.

Virksomheden har også udgivet en hybrid elektriske bil Cadillac ELR, som var baseret på platformen af Chevrolet Volt. Han har fået en forbedret indretning og døre, men afskrækket køberne prisen er næsten to gange prisen for den elektriske Chevrolet på tidspunktet for start af salget, det var værd at kæmpe 76 000 dollars. Virksomheden har reduceret prisen til 50 000, men bilen er stadig ikke solgt, og produktionen blev stoppet i 2016.

Måske hvis virksomheden forholde sig til salget af biler, der er mere alvorligt og vil tage højde for tidligere fejltagelser, hun var endelig vil være i stand til at konkurrere med Tesla. Det forlyder, at den nye Cadillac ville være baseret på en helt ny platform for Batteri Elektriske Køretøjer 3 (BEV3) og vil få et fuldt elektrisk motor. Andre detaljer om den kommende nye produkt er ikke, men offentliggørelsen kan finde sted snart.

Hvad tror du, hvilke funktioner bør have en fremtid Cadillac at købe? Del din mening i kommentarerne eller deltage i vores Telegram chat til at diskutere nyheder i flere detaljer.