Den Første Dum Meme Ulykke av 2019 Er Her

33

Foto: gjengitt med tillatelse av Politiet Layton

Vi gjorde det 11 dager til 2019 uten et meme-inspirert ulykken, men at alt er over nå. Noen har offisielt mislyktes “Bird-Boksen Utfordring.”

Hvis du ikke er klar, varm ny trend er å prøve å kjøre i trafikken, mens bind for øynene. Inspirert av Netflix-film Fugl Boksen (som bind for øynene Sandra Bullock går rundt og prøver ikke å se et skummelt monster), Fuglen Boksen Utfordring faller et sted mellom en markedsføring meme og knockout-spill. Og ifølge politiet i Layton City, Utah, stuntet resulterte i en ganske stygg ulykke tidligere denne uken.

Løytnant Travis Lyman, en talsmann for avdelingen, fortalte Gizmodo at en 17-år gammel jente forsøkt henne lykke til med meme på mandag og endte opp med å krasje inn i en annen bil. Han sa jenta kjørte ned Layton Parkway med en 16-år gammel passasjer når hun blindfolded seg selv ved å trekke henne beanie ned over øynene hennes. Hun gjorde ikke vare lenge før drivende i motsatt kjørefelt og traff en bil.

Fuglen Boksen Challenger er vehiclePhoto: gjengitt med tillatelse av Politiet Layton

I tillegg til å treffe en annen bil der sjåføren hadde ikke frivillig inngått utfordringen, tenåring lastebil også spunnet inn en lyd veggen og en lys innlegget. På mirakuløst vis, ingen ble skadet. Lyman sa hensynsløs kjøring anklager mot ungdoms ble vurdert.

Fuglen Boksen Utfordring wallowed et sted i mellom det å være ikke-a-meme og et meme-i-embryo-stat tidligere denne måneden når Netflix twitret en advarsel til sine brukere om ikke å engasjere seg i dette farlig aktivitet.

Som tusenvis av retweets postet på Twitter tidslinjer over hele landet, media tok varsel. New York Times har gjort to innlegg om det. “Har du prøvd det selv,” The Times bedt om. “Vil du?” Utfordringen nådd sin modne form av meme når YouTuber og profesjonell brain genius Jake Paul lagt ut en video av seg selv prøve det for hans unge, mottakelige publikum. Og her er jeg fremme meme er spredt for en verden for dum til å vite noe bedre.

Jeg vil bare si at hvis du gjør dette, vil du krasje og dø, og du vil sannsynligvis drepe noen andre også.

[Layton Politiet via KUTV]

Deler Denne Historien