IMDB Lanceert Gratis Film-en TV-Streaming Service Genaamd free dive

24

Screenshot: IMDB

IMDB is gestart met een gratis streaming service genaamd free dive, dat beschikt over tientallen films en TV-shows. En terwijl het niet hebben van nieuwe releases, de selectie is niet half slecht, met films als Drive, Aanpassing, Gattaca, True Romance, Last Action Hero Legends of the Fall, en Panic Room en TV-shows als Franje, Quantum Leap, Gilligan ‘ s Island, Helden, en De Bachelor.

Free dive kijkers kunt kijken naar films en TV-shows op hun bureaublad of via Amazon apparaten zoals de Brand van TV, hoewel de inhoud is voor alle ad-ondersteund. IMDB, die begon als een fan-site, maar is eigendom van Amazon sinds 1998, zegt dat een mobiele app lanceren binnenkort.

“Klanten vertrouwen op IMDb te ontdekken films en TV-shows en besluit wat om naar te kijken,” Col Needham, oprichter en CEO van IMDB zei in een verklaring. “Met de lancering van IMDb free dive, ze kunnen nu ook kijken naar de full-length films en TV-shows op IMDb en alle Amazon Fire TV-apparaten gratis. We zullen doorgaan met het verbeteren van IMDb free dive gebaseerd op feedback van de klant en zal binnenkort beschikbaar meer in het algemeen, met inbegrip van op IMDb is de leidende mobiele apps.”

De dienst lijkt ook een voertuig voor het verstrekken van meer blootstelling aan IMDB is een aantal van de originele video-serie die u hebt waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Gelukkig heeft de dienst vereist geen abonnement.

Een koele ding over de service die het zich onderscheidt van anderen is dat het elke categorie geeft de top-rated films eerst. Als IMDB opmerkingen, veel mensen gebruiken IMDB ranking te bepalen of een film goed is of niet en het is een geweldige manier om te bladeren door films te zien wat u zou kunnen genieten.

Free dive is alleen beschikbaar in de VS op het moment en het is onduidelijk of er plannen zijn om de lancering internationaal.

Als u nog niet hebt gezien, Last Action Hero in een lange tijd, nu is uw kans. Serieus. Het is een geweldige film. En als je denkt dat ik een grapje maak, nog een keer kijken. Ik garandeer het is beter dan je je herinnert.

[IMDB free dive en de Verscheidenheid]

Deel Dit Verhaal