Elon Musk har avslöjat de första monteras Starship att resa till månen, Mars och över hela Jorden

34

SpaceX har slutfört beredningen av Starship till sin första testflygning, Elon Musk visade sin nuvarande bild i sitt Twitter-konto och skrivit några intressanta videor. Tidigare känd som en BFR, Starship är en framtida tungvikt eget flyg-bolag, som kommer att flyga till månen, Mars och för att göra timmars flygning till någonstans på Jorden. Fortfarande, vi hade möjlighet att bevittna bara en konceptuell version av den.

Ser ut som en Martian rymdskepp SpaceX

Den andra dagen vi redan visat hur det kommer att se ut Rymdskepp — men det var konceptet.

Låt oss se hur han ser ut i verkligheten.

Som du kan se, ett riktigt rymdskepp mycket mer texturer än smidig dator visualisering, som vi har varit retad av SpaceX för några dagar sedan. Det beror på att det är en suborbitala version för att testa vertikal start och landning. Orbital version, enligt Mask för att vara högre och hennes hud blir tjockare och skrynkelfri. Men mest troligt, byggandet av släta “star ship” kommer att ta lite mer tid. Så länge vi följer den första testflygningen suborbitala version som kan hållas i en eller två månader.

Förresten, denna raket kommer att åka till månen, den första köparen är en turist visum SpaceX — det kommer att bli en Japansk miljardären Yusaku av Maezawa. Med honom flyga åtta konstnärer, inklusive målare, musiker, Regissör och modedesigner.