Elon Musk har afsløret det første samlet Starship at rejse til månen, Mars og hele Jorden

30

SpaceX har afsluttet udarbejdelsen af Starship til sin første test flyvning, Elon Musk viste sin nuværende billede på sin Twitter-konto og lagt et par interessante videoer. Tidligere kendt som en BFR, Starship er et kommende sværvægter privat rumfart selskab, der vil flyve til månen, Mars og for at gøre timers flyvning til overalt i Jorden. Havde vi stadig mulighed for at overvære kun en konceptuel version af det.

Ligner en Mars-rumskib SpaceX

Den anden dag, vi allerede viste, hvordan det vil se Starship — men det var det koncept.

Lad os se, hvordan han ser ud i virkeligheden.

Som du kan se, er en fast plads på skibet en masse mere teksturer end glat computer visualisering, som vi har været drillet af SpaceX for et par dage siden. Det er fordi det er en affyringsudstyr til version for at afprøve lodret start og landing. Orbital version, i henhold til Masken for at blive højere, og hendes hud bliver tykkere og rynke-fri. Dog mest sandsynligt, at opførelsen af glat “star ship” vil det tage lidt mere tid. Så længe vi følger den første test flyvning suborbitale version, der kan holdes i en eller to måneder.

Af den måde, denne raket kan gå til månen, første køber et turistvisum SpaceX — det vil være en Japansk milliardær Yusaku af Maezawa. Med ham flyve otte kunstnere, herunder maler, musiker, filminstruktør og mode designer.