De populaire Hond-Wandel-App Wag Opgeroepen voor Controle Proces Over de Vermeende dierenmishandeling

26

Hond op Wag event op dinsdag, 7 augustus 2018 in Washington.Foto: Larry frans (AP)

De zogenaamde Uber met de hond te wandelen apps, Wag, heeft op zichzelf geen hond in huis nadat een van de wandelaars bleken fysiek aanval van een hond onder zijn hoede in de beveiliging beelden. De hond van de eigenaren zijn nu de bezorgdheid over de doorlichting van het proces achter het platform en anderen, zoals het Fox-verbonden KTVU meldde woensdag.

Surveillance video van het incident verschijnt om aan te geven een persoon, die als 37-jarige Adam Vaurus, herhaaldelijk slaan en schijnbaar schopt de hond met de naam Ollie. Ollie ‘ s eigenaren, Miranda Fulks en David Brown van Danville, California, vertelde KTVU dat er vermoedens zijn ontstaan na Vaurus hen geroepen heeft om te klagen over een incident dat zich heeft voorgedaan op een wandeling met Ollie en van het paar andere hond Maggie. Na dat gesprek, Ollie begon het tonen van tekenen van “ernstige stress”, die braken van bloed, volgens KTVU:

Het echtpaar gecontroleerd hun home video surveillance van Dec. 17, de datum van de laatste wandeling. De video opgenomen Vaurus opdagen om hun huis met vier andere honden. Wag beleid duidelijk aan dat klanten honden zijn gegeven “voor een één-op-één ervaring”, wat betekent dat Vaurus was al in overtreding van het bedrijfsbeleid.

… In een e-mail, Vaurus vertelde [KTVU] dat de hond beet hem en hij “nodig om te testen Ollie en zorg ervoor dat hij begreep die de pack leader was.” In de loop van ongeveer 12 minuten in de video surveillance, Vaurus wordt gezien jagen Ollie rond het huis, grommen bij de hond en kneeing het dier in de borst. Video verschijnt om aan te geven Vaurus schoppen en slaan Ollie met een riem.

Fulks nu zegt de app moet het uitvoeren van reguliere achtergrond controles op de hond wandelaars die zijn niet alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van huisdieren, maar hebben toegang tot de klanten thuis. In het geval van Fulks en Bruin, ze werden bewust gemaakt van de schijnbare wangedrag alleen omdat van beveiligingscamera ‘ s.

Soortgelijke problemen werden opgevoed door CBS News in 2017, wanneer een Kwispel walker werd naar verluidt gevangen in de beveiliging beelden loungen in een van cliënt appartement voor een uur voor naar verluidt het nemen van de cliënt hond voor minder dan 10 minuten in plaats van 30. De eigenaar van de hond was naar verluidt getipt door het dier ‘s vreemde gedrag, waarna hij gecontroleerd camera’ s in zijn huis.

Vaurus was naar verluidt uitgesloten van de Wag app, en KTVU gemeld dat Vaurus werd belast met het misdrijf dierlijke wreedheid die vorige week door de Contra Costa County District Attorney ‘ s Office. Maar Fulks vertelde ABC-verbonden KGO dat het dagen voordat het bedrijf volgde met haar meer dan een week voordat het bedrijf is gekeken naar de beelden van het incident.

“Het verrast mij als het gaat om iets als dierlijke wreedheid—dat is tegen de wet—dat ze niet zou reageren,” Fulks vertelde KGO.

Wag heeft een aantal van public relations problemen in het afgelopen jaar met betrekking tot honden onder de zorg van de wandelaars, waaronder meerdere meldingen van wandelaars te verliezen. In een verklaring aan Gizmodo over een dergelijk verslag in Mei van vorig jaar, Wag woordvoerder zei: op het moment dat de hond wandelaars waren niet uitgebreid opgeleid, maar ze zijn gescreend en gecontroleerd om ervoor te zorgen hebben ze de hond zorg ervaring.”

“Onze sollicitatieprocedure bestaat uit twee assessment tests dekking van de wandelaar ervaring behandeling en zorg voor honden, lijn en benutten van kennis,” de woordvoerder toegevoegd. “De gezondheid en de veiligheid van de Wag! gemeenschap is onze eerste prioriteit.”

[KTVU]

Deel Dit Verhaal