YouTube Endelig Lander på Nintendo Skifte

52

Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Nintendo Skifte er at få en officiel YouTube-app, der starter i dag.

Ved at tilføje understøttelse for YouTube, antallet af streaming video service på Afbryderen står nu på tre, efter Japan-kun NicoNico app, som ankom kort tid efter, at Kontakten er udgivelsen, og Hulu app, der blev lanceret på Afbryderen for næsten præcis et år siden i dag.

For mange Skifter ejere, understøttelse for YouTube er en noget lovende tegn på, at en dag, Kontakten kan blive mere af et multi-formål tablet i stedet for ren gaming maskine. Men hvis der kommer til at ske i nogen form for meningsfuld måde, skiftet er nødt til at tilføje mere end en streaming video service i et år.

Mange af YouTube ‘ s funktioner er tilgængelige på Skift, herunder evnen til at se 360-graders videoer. Men gennemførelsen af disse funktioner virker en smule vakkelvorn. I øjeblikket kan du kun virkelig brug Skifte skærm til at vælge en video og krat frem og tilbage ved hjælp af tidslinjen i bunden, men hvis du ønsker at navigere YouTube vigtigste interface, du bliver nødt til at stole på systemets knapper og joysticks.

Du kan også bruge Kontakten YouTube app til at streame købt titler fra dine Film hvor som Helst bibliotek eller videoer fra en gemt afspilningsliste. Det lader dog til, at selv for YouTube Premium abonnenter, er der ingen mulighed for at downloade videoer til offline-visning.

Men stadig, det er en start. Nu skal vi bare have Netflix, Amazon Video, og et par andre (sammen med offline-visning), og Kontakten virkelig vil være den perfekte gadget til at gøre fly ture, flyve med.

Dele Denne Historie