YouTube Eindelijk Landt op de Nintendo Schakelaar

35

Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Het Nintendo-Schakelaar is het krijgen van een officiële YouTube-app vanaf vandaag.

Door het toevoegen van ondersteuning voor YouTube, het nummer van streaming video diensten op de Schakelaar staat nu op drie, na de Japan-only NicoNico app, die kwam kort na de Switch van de release, en de Hulu app gelanceerd op de Schakelaar bijna precies een jaar geleden vandaag.

Voor velen veranderen van eigenaren, ondersteuning voor YouTube is een enigszins veelbelovend teken dat op een dag, de Schakeloptie kan meer van een multifunctionele tablet dan pure gaming machine. Echter, als dat gaat gebeuren in een soort van betekenisvolle manier, de Schakelaar gaat nodig hebben om meer dan één streaming video service een jaar.

Veel van de YouTube-functies zijn beschikbaar op de Switch, inclusief de mogelijkheid om te kijken naar de 360-graden video ‘ s. Echter, de implementatie van deze functies lijkt een beetje wankel. Op dit moment kunt u pas echt gebruik de Schakelaar op het aanraakscherm selecteert u een video-en scrub-en achteruit met behulp van de tijdlijn op de bodem, maar als u wilt navigeren YouTube de belangrijkste interface, je zult moeten vertrouwen op het systeem van de knoppen en joysticks.

U kunt ook gebruik maken van de Schakelaar YouTube-app voor het streamen van gekochte titels van uw Films Overal bibliotheek of video ‘ s vanaf een opgeslagen afspeellijst. Het lijkt er echter op dat zelfs voor YouTube Premium abonnees, er is geen mogelijkheid om video ‘ s downloaden voor offline weergave.

Maar toch, het is een begin. Nu moeten we de Netflix, Amazon Video, en een paar anderen (samen met het off-line bekijken), en de Schakelaar zal echt de perfecte gadget voor het maken van het vliegtuig reizen vliegen.

Deel Dit Verhaal