Witte Huis Verspreidt Gesleuteld Video te Rechtvaardigen Driftbui Tegen CNN-Verslaggever

50

Screenshot: C-Span

Het Witte Huis wil niet dat we geloven wat we zien, dus laten ze zien ons dingen die zijn ongelofelijk.

Op woensdag, President Troef was in een slechte bui en besloot tot het houden van een geïmproviseerde persconferentie dat duurde bijna 90 minuten. Een heleboel rare dingen gebeurd, en Trump was duidelijk gevoel defensieve over het verliezen van het Huis te Democraten op de verkiezingsdag.

Ongeveer 35 minuten in de meltdown, Trump kwam in een verhit gesprek met CNN ‘ s Jim Acosta. Een Wit Huis intern geprobeerd om stap in en neem de microfoon van Acosta, maar toen hij aanhield, ze een back-afstand. Trump riep hem naar beneden. De hele zaak leek te worden dan pas later die middag bij het White House Press Secretary Sarah Huckabee Sanders bekend dat Acosta ‘s op referenties had ingetrokken omdat hij’ zijn handen op een jonge vrouw probeert haar werk doen.” Na het nemen van de kritiek voor de bruto mischaracterization van evenementen, Sanders overgegaan tot de tweet een video van het evenement, als bewijs van de Acosta ‘ s “ongepast gedrag.” De video is echter was gemanipuleerd.

De video toont de meeste van het incident op normale snelheid, maar net als Acosta is gebarend met zijn linker arm en de intern bereikt onder te pak de mic, het versnelt. De manipulatie vaag maakt het punt van incidentele contact zoeken steviger dan het was. De enige persoon die opzettelijk hun handen op iemand is de stagiair. Video-editors nam om Twitter te tonen vergelijkingen van de bewerkte video en het onbewerkte één, zoals deze van de Lei van de Aymann Ismael:

Voorafgaand aan Sanders plaatsen van haar tweet, het begin, niet-ingezoomde deel van de video werd gedeeld door InfoWars, waardoor veel mensen speculeren dat de samenzwering-het verspreiden van outlet is de bron van de video.

Als de Druk op Minister grijpt haar propaganda van InfoWars, de kansen van haar toegeven, het lijkt bijna nul. De InfoWars hack die eerste gedeelde van de video niet toegeven dat het gemanipuleerd en is een verdubbeling neer op die onzinnige bewering. En om helemaal eerlijk te zijn, ik denk niet dat we hier zitten zeggen: “terug en naar links” brengt ons overal.

De echt verraderlijke is dat het Witte Huis wil dat wij het debat iets dat is helemaal duidelijk: Acosta deed niets verkeerd, en het White House press secretary gedeelde gemanipuleerde video. Bekijk de video van jezelf met je eigen ogen. Het was bedekt door elke grote outlet in de VS en daarbuiten. Hier is een archief van de livestream van CBS News; de Acosta uitwisseling komt 35-minuten:

Als je te kijken en zie een aanval, prima. Ik denk dat je het mis hebt, maar dat is prima. Trekken ons naar een verdere rabbit hole van de vn-werkelijkheid met enkele kleine bewerken tweaks is al te gek.

Sinds machine learning is gebruikt voor het maken van overtuigende “deepfake” video ‘ s, toeschouwers zijn bang dat de techniek kan worden gebruikt voor het fabriceren clips van politici. Sarah Sanders’ manipulatie leidt tot de vraag of moeten we ons zorgen maken over politici maken hun eigen deepfakes. We moeten waarschijnlijk, maar ik ben niet al te bezorgd over dit bestuur en de clown van de auto van de arbeiders steeds zeer verfijnd. Dit nep is beslist vn-diep.

Deel Dit Verhaal