Videoen Viser Skremmende Drive å Flykte Massiv Brann i Paradis, California

64

En KFC restaurant burns som leirbålet beveger seg gjennom området på 8 November 2018 i Paradis, California. Foto: Getty Images

Hvor fort er dette brann flytte? Det brenner opp tilsvarende 80 fotballbaner per minutt. Bosatte i tettsteder som Paradis, Chico, Magalia, Concow, Yankee-Høyden, Sacré-Creek Canyon, Cherokee, og Durham har allerede fått beskjed om å evakuere. Og innsatspersonell gjør sitt beste for å utføre velferd sjekker på mennesker som er rede for.

“Denne brannen gjorde bevege seg gjennom byen Paradis raskt,” Paradise Sjef Eric Reinbold fortalte den lokale Enterprise-Posten avis. “Vi er veldig takknemlig for samarbeidet vårt med allierte etater, Cal Brann, vår handlefrihet, byen jobbet så raskt som mulig for å evakuere, ved hjelp av våre planer for evakuering. Og de tingene vi har trent på gjennom årene. Det er mye av ødeleggelsene i byen.”

Hvis området har fått beskjed om å evakuere, ikke nøl med. Få i helvete ut. Du kan ikke få en ny sjanse til å unnslippe senere.

[Enterprise ta opp og Mistet Kysten Utpost og CNN]

Deler Denne Historien