Vad smartphones i framtiden och att de kommer att göra Google

43

Складное мобильное устройство

Samsung har nyligen infört publiken med det som tidigare ansetts vara böjbar mobil enhet som kombinerar fördelarna av en smartphone och tablet. Dessutom, det rapporterades också att utvecklingen av det nya gränssnittet kommer att vara Samsung i samarbete med Google. Eftersom den nya formfaktorn visas, övergången från smartphone-läge till tablet-läge och tillbaka, för användare det är viktigt att avstängningen utförs bekvämt, vilket kräver en översyn av programvara.

På Android-plattformen idag, ett antal enheter, inte bara smartphones, som, naturligtvis, den mest populära. Med början av en tid präglad av böjbara smarta telefoner, Google lägger till stöd för ny formfaktor och därmed ger en bekväm arbete utvecklat sitt operativsystem på framtida enheter. Samsung och Google jobbar ihop på ett nytt UI En UI för smarta telefoner som Samsung, konstaterar Ro (Ro) på den resurs sidan gsmarena.com med hänvisning till android-developers.googleblog.com.

Google genomför en kontinuerlig uppspelning av innehåll på mobiltelefoner när du växlar från smartphone-tablet-läge

Nu utvecklare kan fokusera på att skapa applikationer för nästa generations enheter. Android kommer att genomföras vad som kallas “kontinuitet” — övergången till uppspelning av innehållet kommer att vara utan avbrott, utföras när du expanderar enheten. Och detta är mycket viktigt, till exempel, när du tittar på en video.

Vilka märken 2019 väntar böjbar smartphones

Det är också noteras att böjbar smartphones kommer att släppas till marknaden, inte bara Samsung. Det förväntas att varumärken såsom Huawei, LG, Oppo, Lenovo och Motorola, också kommer att glädja fans av innovativa produkter liknande produkter. De förväntas att börja visas nästa år, som utan tvekan kommer att vara ett viktigt steg i utvecklingen av de mest dynamiska branschen i dag.

I Telegram chatta läsare kan diskutera nyligen visat en prototyp böjbar enheter från Samsung och de förändringar som kommer att påverka gränssnittet i operativsystemet Android.