US Air Force, Siger den Seneste Missil-Test”, der Ikke er Relateret til Nogen Virkelige Begivenheder i Verden’

62

En ubevæbnet Minuteman III interkontinentale ballistiske missiler under en operationel test på 11:01 Pacific Standard Time tirsdag, Nov. 6, 2018, på Vandenberg Air Force Base, CaliforniaPhoto: U.S. Air Force foto af Tech. Sgt. Jim Araos/Udgivet

Men Amerikanerne synes usandsynligt, at give denne seneste test mange tanker alligevel. Der er masser af andre ting at bekymre sig om på homefront, herunder egentlige angreb på pressefriheden, og en forværring af den forfatningsmæssige krise, efter at justitsminister Jeff Sessions blev fyret i går.

Og alle, der er at sige noget om den fortsatte pistol vold, der plager landet. En bevæbnet mand har dræbt mindst 12 mennesker og sig selv på en bar og restaurant i Thousand Oaks, Californien natten over. Det sidste, vi har brug for lige nu på toppen af alt dette er en ny krig.

[San Luis Obispo Tribune og Air Force Gange]

Dele Denne Historie