Tidligere Tesla-Ansat sigtet for at have tilranet $9,3 Millioner Fra Moskus Selskab

41

Billedet: Justin Sullivan (Getty)

En tidligere Tesla medarbejder, der opkræves af en federal grand jury i dag af underslæb omkring $9,3 millioner fra Elon Musk ‘ s elbil-virksomheden i løbet af to år. Tiltalen kommer som følge af en FBI-undersøgelse.

Den medarbejder, 32-årige Salil Parulekar, angiveligt involveret i en ordning, der er involveret omstilling af betalinger, falske fakturaer, tyveri af identitet og udgiver sig for at være en medarbejder i en af Tesla ‘s leverandører, ifølge Usa Attorney’ s Office for Northern District of California på torsdag:

Ifølge anklageskriftet, Parulekar lært i januar 2017, at Tesla havde opsagt sin leverandør-forhold med Schwabische Huttenwerke Automotive GmbH (“SHW”). På tidspunktet for opsigelsen, SHW havde kun givet en begrænset række af prøven produkter, specielt, motor pumper, til Tesla. Parulekar angiveligt vidste opsigelse betød, at Tesla var tilbageholde fremtidige betalinger til SHW og at Parulekar var ikke autoriseret at være i strid med denne afgørelse. På trods af disse fakta, Parulekar omdirigeret en række af de betalinger, der er beregnet til en anden leverandør, Menace Industri Manufacturing Co., Ltd. (“Menace”), og fik dem til at blive betalt for at SHW.

Parulekar er ved at blive opladet med ni tæller for wire svig, og en optælling af særlig grov identitetstyveri. Ifølge det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM, tæller hver af wire svig udfører en maksimal straf på 20 års fængsel og en $250.000 fine; den maksimale straf for den, der forværres identitetstyveri afgift er to år i fængsel og en $250.000 fint.

En LinkedIn-side, der vises at tilhøre Parulekar angiver, at en person af samme navn, der arbejdede for Tesla i mere end fire år, og, hvis de oplysninger, der er korrekte, fortsatte med at arbejde, der så sent som i December sidste år.

Gizmodo har nået ud til både Tesla og retsforfølgning for en kommentar, og vil opdatere denne artikel, hvis vi hører tilbage.

[Justitsministeriet]

Dele Denne Historie