Stop Fodring Hot And

44

Skærmbillede: ABC News

Hot And mania har grebet internettet. Det er sendt birding twitter atwittering, og New York City nyhedsmedier synes at hænge på duck hvert skridt. På dette punkt, ænder kan være en semi-permanent fastgørelse af Central Park, og det er godt, at så mange mennesker elsker det.

Men har du ikke tør udvise mangel på respekt for den Varme And.

Specifikt, stoppe med at fodre det brød. Stop fodring alle ænder brød.

Eventyret om den Varme Duck er nu så gammel som en blød kringle, der flyder i en dam, men her er et resumé alligevel. På oktober 10, birder Gus Keri spottet en Mandarin ænder i Parken, så er hun forsvundet, før de dukker op igen to uger senere, hvorefter det begyndte med sociale medier og nyhedsmedier storm. New York Times skrev om det, som om det var en sjældenhed, men Mandarin ænder er en almindelig prydplante pet og zoo-funktion, og du kan købe et par til $125. Vores Hot And, helt sikkert hører til nogen, da det har en tag omkring benet.

Hvis det er en pet-duck, hvem bekymrer sig? Vi gør det, fordi det er en varm andesteg. Bare se på det—han er regnbue farvet, med et ansigt af satin, et fuldskæg, og et blødt tekstureret mave. Det er uden tvivl en varm andesteg. Og, mens den endeløse vrøvl om væmmelig nyheder fortsætter, Hot Duck fortsætter med at være en sexet beacon.

Se, Hot And. Du må ikke fodre ham brød.Foto: Ryan F. Mandelbaum (Gizmodo/Flickr)

Folk er nu besat af Hot And. Når den fløj til en anden placering for en dag, en håndfuld medier rapporterede, at det var forsvundet (det er tilbage nu). Det er blevet en New York-turist attraktion. Men da New York Times fortalte, at birder David Barrett klatrede op i et træ og fed, blød kringle til and, nogle af de tusindvis af forventede besøgende har gjort det samme. Andre ænder har fået besked, og dammen er nu forvandlet til et case-studie af, da Center for Investigative Reporting journalist Aaron Sankin fortalte mig, trickle-down duckonomics.

“Efter ænder rundt var en hel masse af regelmæssige ænder. Standard New York ænder,” han sagde, at berette om hans seneste tur til at se ænder. “De var alle i samme område, og fordi det virkelig er svært præcist at smide et lille stykke brød, og alle de andre ænder blev picking up rester.”

Der er masser af fugle-Twitter diskurs om, hvordan offentligheden har været at behandle denne duck, da der, når en fugl er ikke et kæledyr, fugleinteresserede overholde et sæt etiske regler. Andet har til formål at beskytte fugle, levesteder, undgå at stresse dem ud, og “begrænse brugen af optagelser og andre metoder til at tiltrække fugle.” Spørgsmålet omgiver om disse principper gælder, at de flygtede Mandarin duck—men det er bestemt gælder for parkens oprindelige gråænder og træ ænder.

Men det handler ikke bare om dyrelivet—det handler om respekt. Brød gør ænder syg. Du kommer ind i min by og foder brød til min Hot And. Hvordan ville du føle, hvis jeg kom ind i dit hus, og kastede dog mad til dine børn?

Jeg spurgte veteran birder og forfatter Kenn Kaufman for hans tage om, hvorvidt det er okay at fodre Hot And. “Jeg vil bare gerne have dem til at gøre det på en samvittighedsfuld måde, med passende fødevarer,” sagde han til Gizmodo. “Ænder bør ikke fodres med brød, slik eller junk food, men det er okay at give dem majs eller andre kornsorter, eller melorme. Nogle dyrehandlere og farm supply butikker sælger foder blandinger, der er specielt formuleret til ænder og gæs. I den vilde, Mandarin Ænder-feed på en lang række ting, herunder agern, nødder, korn, og nogle små væsener, som snegle og insekter.”

Kort sagt: “Brød er dårlig,” sagde Kaufman. “Helt sikkert stoppe med at smide brød ud til ænderne.”

Måske overveje ikke at fodre ænder, da de laver fint at spise, hvad de har i dammen. “Der er en masse grunde hvorfor du bør ikke fodre ænder, men den gnarliest inddrage sygdom,” Martha Harbison, indhold, redaktør på the National Audubon Society, fortalte Gizmodo. “Når du fodre ænder, de har tendens til at holde sig omkring det område, hvor maden er, snarere end at søge over et bredt område. Og congregated ænder betyde congregated duck overbygning, som de derefter spise sammen med, at brød har du kastet på jorden.”

Jeg har læst tonsvis af duck diskurs, og har forsøgt i flere uger til at skrive om den and, som den ene af to fugleinteresserede på tværs af Kinja. Det er dejligt, at folk er glade for den Varme Ænder, kæledyr eller ej. Men Central Park var en af de bedste birding destinationer i byen, før Hot And dukkede op. Ænder er en favorit for nogle, og ved at smide brød til Mandarin ænder, du potentielt skade den indfødte ænder i dammen så godt. Du ødelægger det for os alle.

Respekt til vores by. Respekt til vores Hot Duck—og alle vores hot ænder.

Dele Denne Historie