Stephen Hawking ‘ s Kørestol og Ph.d. – Afhandling Sælge i Multimillion Dollar Auktion

47

En bog signeret med en tommelfinger print af Stephen Hawking.Foto: Frank Augstein (AP)

Et udvalg af arbejde og ejendele i slutningen af teoretisk fysiker Stephen Hawking revet i hundredtusindvis af dollars per post i en nylig Christie ‘ s auktion. Blandt de varer, der blev solgt, var hans motoriserede rødt læder kørestol og en kopi af hans ph.d. – afhandling Egenskaber til at Udvide Universer—en af fem kendte eksemplarer, som blev solgt for 296,750 pounds ($387,402) og 584,750 ($763,381) hhv.

De elementer, der indgik i Christie ‘ s auktion “På Skuldrene af Giganter”, som løb Okt. 31 Nov. 8, og i prisen håndskrevne dokumenter fra kolleger brainiacs Isaac Newton, Charles Darwin, og en fyr ved navn Albert Einstein. Auktion elementer, der tilhører Hawking også inkluderet en kopi af hans bog A Brief History of Time har underskrevet med hans fingeraftryk, der er solgt til 68,750 pounds ($89,751), hans Alpha Industries bombefly jakke, der sælges for 40,000 pounds ($52,219), og en samling af medaljer og priser, der sælges for 296,750 pounds ($387,402).

Ud over at Hawking ‘s personlige dokumenter og elementer, en original produktion script til Stephen Hawking’ s sidste optræden på The Simpsons—hvor han blev fremstillet som en disc jockey med guldkæder og en Kangol hat—også solgt 6,250 pounds ($8,157). En invitation til hans berømte Receptionen for Tid Rejsende snagged 11,250 pounds ($14,682).

Foto: Frank Augstein (AP)

“Stephen Hawking var en stor personlighed i hele verden,” Thomas Venning, leder af Bøger og Manuskripter afdeling på auktionshuset Christie ‘ s i London, fortalte Reuters forud for auktionen. “Han havde en fantastisk evne til at forbinde med folk.”

Hawking ‘ s røde stol var blandt en af de tidligste kørestole han plejede, efter at han blev diagnosticeret med amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Det blev solgt for næsten tyve gange, hvad det var forventet at snuppe på auktion, og salget vil være til gavn både Stephen Hawking Foundation og Motor Neuron Disease Association.

Ifølge the Guardian, den ansete fysiker ‘ s datter, Lucy Hawking sagde auktionen var en mulighed for hans beundrere til at “erhverve et minde om vores far’ s usædvanlige liv i form af et lille udvalg af stemningsfulde og fascinerende elementer.”

[Christie ‘ s via Associated Press]

Dele Denne Historie