Rapport: NASA og Yuri Milner, der Arbejder Sammen om Livet-Jagt Mission at Enceladus

52

Illustration, der viser faner på Saturn-månen Enceladus.Illustration: NASA/JPL-Caltech

Det ser ud som NASA vil tilbyde milliardær, iværksætter og fysiker Yuri Milner hjælpe på den første private deep-space mission: en rejse, der er designet til at detektere liv, hvis den findes, på Saturns måne Enceladus, som i henhold til de dokumenter, der er erhvervet af New Scientist.

New Scientist ‘ s Mark Harris rapporter:

Aftaler, der blev underskrevet af NASA og Milner ‘ s non-profit Gennembrud Starshot Foundation i September, viser, at de organisationer, som arbejder på videnskabelige, tekniske og finansielle planer for den ambitiøse mission. NASA har forpligtet sig til over $70.000 til at hjælpe med at skabe et koncept-undersøgelse for en forbiflyvning mission. De midler, der vil ikke blive udbetalt til Gennembrud, men repræsenterer agenturet ‘ s eget personale omkostninger på projektet.

Holdene kommer til at arbejde i projekt plan og begreber gennem næste år, New Scientist rapporter.

Iskolde måner, der kredser om Saturn og Jupiter er spændende kandidater til fremmede liv. Jupiters måne Europa har bevis for vand i form af temaet, der spyr vand damp ud af revner i dens iskolde overflade. Repræsentant John Culberson (R-Texas), der for nylig var blevet stemt ud af embedet, var en stærk fortaler for en NASA mission til denne iskolde verden.

Enceladus, som specifikt har bevis for en varm ocean og komplekse organiske molekyler, efter Cassini data, men den kredser om Saturn, som er længere væk fra Jorden og Jupiter. Måske har livet udviklet sig under isen omkring varme slynget fra vulkansk ventilationskanaler, som nogle dyr har gjort i Jordens dybe oceaner.

De Banebrydende Initiativer, som projektet søger at besvare de dybeste spørgsmål om plads, herunder om hvorvidt vi er alene i universet. Bestyrelsen omfatter milliardærer Yuri Milner og Mark Zuckerberg, og tidligere fysiker Stephen Hawking, der gik bort i Marts. Det viser mission begreber som en sol-sejl til nærliggende stjerner, udvikle teknologi til at finde jordlignende exoplaneter, og sende et budskab beregnet for udlændinge, svarende til Arecibo-besked.

New Scientist rapporter om, at Gennembrud Initiativer vil føre til, og betaler for en Enceladus fly-by mission, og med rådgivning fra NASA.

Gizmodo har nået ud til NASA og Banebrydende Initiativer for en kommentar, og vil opdatere denne post, når vi hører tilbage.

[New Scientist]

Dele Denne Historie