Nedgraderes har merket mobile Yandex

43

Vi har allerede skrevet at Yandex er forbereder å slippe sine egne merkevarer smarttelefonen kalt Yandex.Telefonen. Nye detaljer ble beskrevet russisk journalist og analytiker Eldar Murtazin.

Kilden har publisert på sin Twitter-konto et bilde av esken på smarttelefonen, som viser noen tekniske egenskaper. Murtazin sa at “prisen var veldig flau,” og uttrykte tvil om suksessen til fremtidige trender.

Smarttelefonen med modellnummer YNDX-000SB av 5.65 er utstyrt med en-tommers skjerm med en oppløsning på Full HD, OCTA core-prosessor, 4 GB RAM og 64 GB internt flash-minne, samt NFC for kontaktløse betalinger.

I henhold til tidligere lekkasjer, Yandex.Telefonen vil få tett integrasjon med bedriftens stemme assistent “Alice”, og prisen er fra 17 til 20 tusen rubler.