Hemligstämplade har märkesvaror mobil Yandex

48

Vi skrev redan som Yandex förbereder sig för att släppa sina egna märkesvaror smartphone som kallas Yandex.Telefonen. Nya detaljer har beskrivits, rysk journalist och analytiker Eldar Murtazin.

Källan har publicerats i sitt Twitter-konto med en bild av detaljhandeln i rutan för smartphone, som visar på vissa tekniska egenskaper. Murtazin sade att “priset var mycket generad,” och uttryckte tvivel om framgång för kommande trender.

Smartphone med modellnummer YNDX-000SB med 5,65 är utrustade med a-tums skärm med en upplösning i Full HD, OCTA core-processor, 4 GB RAM och 64 GB internt flash-minne samt NFC för kontaktlösa betalningar.

Enligt tidigare läckor, Yandex.Telefonen kommer att få en tät integration med företagets röst assistent “Alice”, och priset är från 17 till 20 tusen rubel.