Google Løfter til at Revidere Sin Håndtering af Seksuel Chikane Hævder, at Efter at Tusindvis Protest

50

Foto: Getty

På torsdag, Google CEO Sundar Pichai sendt en e-mail til alle medarbejdere, lovende en række ændringer i selskabets politikker efter sidste uges massive udvandring. Mange af disse ændringer rettet til de krav, der stilles af arbejdsnedlæggelse arrangørerne, herunder frivillig voldgift for seksuel chikane og overfald krav og en forbedret rapportering processen for seksuel forseelse.

Andre ændringer Pichai bemærkes i den e-mail omfatter “mere nøjagtighed omkring seksuel chikane undersøgelser og resultater” på Google og forbedringer rundt omkring obligatorisk seksuel chikane uddannelse.

Tvungen voldgift politikker, som kræver, at de ansatte til at løse konflikter bag lukkede døre. At gøre det er ikke altid i den bedste interesse for de ansatte, og disse klausuler, der også ofte forbyde ansatte fra at forfølge en class-action retssag. Mens Google siger, at det vil fjerne tvungen voldgift i enkelte tilfælde har det ikke offentligt forpligtet sig til at fjerne alle voldgiftsklausuler—herunder i tilfælde af forskelsbehandling, og det ville være en mere meningsfulde skridt i retning af at fjerne systemiske problemer i virksomheden.

Med disse ændringer, Pichai skrev i mailen til medarbejderne, at virksomheden vil bringe alle sine rapportering af kanaler i “et dedikeret site”, som omfatter live support.

“Vi vil styrke de processer vi bruger til at håndtere problemer—herunder evnen til google-medarbejdere, skal være ledsaget af en støtte-person,” Pichai skrev. “Og vi vil tilbyde ekstra pleje og ressourcer til google-medarbejdere under og efter processen. Dette omfatter udvidet rådgivning og karriereudvikling.”

Men det forbliver uklart, om disse ændringer har stor betydning for en stor del af Google ‘ s arbejdsstyrke—dens samarbejdspartnere. Ifølge en screenshot af en e-mail opnået ved Gizmodo, vil der være et rådhus møde i dag til Google-medarbejdere og praktikanter, bortset fra temps, leverandører og entreprenører. Pichai e-mail kun gik ud til fuldtidsansatte, en Google-entreprenør fortalte Gizmodo. “Jeg var nødt til at læse det i pressen i stedet for direkte fra den administrerende DIREKTØR, hvis selskab jeg har arbejdet for det sidste år,” sagde de, der talte på betingelse af anonymitet af frygt for repressalier.

Det er betryggende at se Google ledelse træffer de krav og bekymringer af sine medarbejdere alvorligt, især efter at tusinder gik ud af deres kontorer i sidste uge for at protestere selskabets giftige kultur. Disse ændringer er meningsfulde, men de ville være mere meningsfulde, hvis de tog alle stemmer i betragtning, ikke kun fuldtidsansatte.

Nåede af Gizmodo for mere information, en Google-talsmand sagde selskabet er ikke deler noget ud over, hvad der er tilgængeligt i Pichai er opmærksom på dette tidspunkt.

Update 3:28pm ET: I en erklæring om nyheder, som er talsmand for Tech Arbejdstagere sagde Koalition Google ‘ s politiske ændringer fail “for at beskytte sine arbejdere og vores kolleger.”

“Sundar ignoreret den efterspørgsel for en arbejdstager til at være repræsenteret i bestyrelsen, og TVCs fortsat ikke har tilstrækkelig beskyttelse mod seksuel chikane, der udgør over halvdelen af google arbejdsstyrken, og der er uforholdsmæssigt mange kvinder, og mennesker af farve. TVCs ikke har modtaget denne mail i morges, og har været udelukket fra rådhus. Dette bevidst kunstgreb viser kaste-lignende system anvendt af Google, som ikke er i stand til at beskytte sine arbejdere og vores kolleger. For en virksomhed, der kan lide at innovere, er det slående at se sådan en mangel på vision for behandling af alle deres medarbejdere med grundlæggende værdighed. Vi tager inspiration fra alle, som arbejde på google, til at fortsætte kampen for at opbygge arbejdstager magt.”

Har du oplysninger om, hvordan Google håndterer forseelse påstande og arbejdspladsen bekymringer? Er du en entreprenør med klager om det nuværende system? Du kan e-maile mig på melanie.ehrenkranz@gizmodo.com. Du kan også kontakt os anonymt ved hjælp af SecureDrop.

Dele Denne Historie