Google Entreprenører Si Rapportering Prosess for Seksuelle Krenkelser er Fortsatt Feil

64

Foto: Getty

I forrige uke, tusenvis av Google medarbeidere gikk ut av sine kontorer og inn i gatene i hva som er kanskje den største kollektiv protest av tekniske arbeidstakere i historien. Demonstrasjonen, som inkluderte Google-kontorer over flere kontinenter, ble satt i gang av rapporter om at selskapet tilbudt lukrative avslutt pakker til flere toppledere anklaget for seksuelle krenkelser. Den imponerende solidaritet mellom Google ‘s ansatte er merket bransjens big Time’ s Up øyeblikk.

“Women’ s walk” demonstrasjon arrangørene krevde en rekke endringer for å skape et mer inkluderende og trygt miljø. Blant sine topp krav er en forbedret prosess for rapportering av seksuell trakassering og overgrep, som Google på torsdag lovet å i det minste delvis-adresse. Men for tusenvis av midlertidig ansatte innleie av Google, kilder forteller Gizmodo, prosessen er spesielt frustrerende og forvirrende, potensielt nedslående leverandører fra å sende inn klager eller på annen måte som vekker bekymring. Og for entreprenører spesielt, vises det ikke Google har en plan for å forbedre det når som helst snart.

Det må bare være en klar kurs av handlingen og en slags fred eller sikkerhet for at hvis du er en TVC, status på din kontrakt vil ikke være i fare hvis du rapporterer noe.

På torsdag, administrerende DIREKTØR Sundar Pichai sendt en e-post til alle Google-ansatte som skisserer en rekke endringer i selskapets planer om å rulle ut i respons til walkout og arrangørene’ krav. Dette omfatter forhold tvungen voldgift for enkelte påstander om seksuell trakassering og overgrep, en forbedret prosess for rapportering av misbruk og forbedringer rundt obligatorisk seksuell trakassering trening, og “mer detaljer rundt seksuell trakassering undersøkelser og resultater.” Selskapet har også hatt en rådhuset på torsdag for full-time Google-ansatte. Temp-ansatte, leverandører og entreprenører ble ekskludert fra Pichai er e-post og ikke engang tillatt i rommet i løpet av Google ‘ s all-hender, i henhold til en leverandør.

“Jeg måtte lese det i pressen, i stedet for direkte fra administrerende DIREKTØR som selskapet jeg har jobbet for dette siste året,” en entreprenør fortalte Gizmodo på torsdag.

Om lag halvparten av Google ‘ s ansatte er angivelig laget av midlertidige, leverandør eller kontrakt ansatte, bedre kjent i bransjen som TVCs. Dette omfatter personer som arbeider på prosjekter med heltidsansatte, samt service-arbeidere som baristaer, bussjåfører og cafe arbeidere. Disse er ikke offisielt Google-ansatte, og de har ikke de samme fordelene jobb eller sikkerhet som de som er, i henhold til entreprenører som snakket med Gizmodo. I tillegg, entreprenører si, de har en egen prosess for rapportering av misbruk som kan fjerne Google ‘ s engasjement helt.

To entreprenører for tiden gjør arbeid for Google, som snakket til Gizmodo på betingelse av anonymitet for frykt for represalier, sier at prosessen er for tiden forvirrende og urettferdig for en arbeidsstokk som føles mer sårbare enn fulltids Ansatte. Ingen av leverandørene som hevdet at de har opplevd eller behov for å rapportere om seksuelle krenkelser, men begge uttrykt frustrasjon over inneværende prosessen, karakteriserer det som vanskelig å navigere. De sa også at de frykter at rapportering av eventuelle overtredelser kan ha negativ innvirkning på deres ansettelsesforhold til tross for selskapets forsikring av ikke-gjengjeldelse.

En entreprenør sa at deres inntrykk av Google var ikke en av åpenbare uaktsomhet eller misforstått prioriteringer. I stedet, de sa det fortsetter å opprettholde et system som kan presentere veisperringer for midlertidig ansatte.

“Jeg tror Google vil si … ‘Vi ønsker å beskytte kvinner, vi ønsker å beskytte mennesker, rapportering seksuell trakassering ville ikke sette kontrakten,'” sa de, og legger til at det er vanlig for entreprenører å vite at noen på laget som har kontrakt ble kuttet kort eller ikke fornyes uten oppgitt grunn. “Det er bare noen uoverensstemmelser om hva Google sier og hva Google gjør, spesielt rundt TVC problemer.”

I respons til en New York Times-artikkel som er publisert i forrige måned detaljering hvordan Google angivelig holdt rolig anklager om seksuelle krenkelser mot flere ledere, administrerende DIREKTØR Sundar Pichai sendt en e-post rettet til full Google-ansatte med emnefeltet “Rapportering og undersøker trakassering.” Han tatt med et par linjer på å forklare hvordan arbeidstakere kan finne mer informasjon om hvordan du kan ta opp saker gjennom interne verktøy.

En entreprenør fortalte Gizmodo at TVCs har en egen anonym web portal for arbeidsplassen bekymringer. “Det er et par ting til å klikke på, det er ikke super clear hva med å klikke på første,” leverandøren sagt av portalen. “Jeg har ingen oversikt over hvor dette går, hvordan ting til å skje.”

I henhold til skjermbilder innhentet av Gizmodo av Google ‘ s support-side for å skaffe mobbing på arbeidsplassen problemer, enkeltpersoner bør først heve sine bekymringer til sine den bemanningsbyrået, for ikke å Google seg selv. Hvis en hendelse som involverer en annen TVC, siden forklarer, Google vil informere leverandøren er arbeidsgiver. Hvis det innebærer en Google-ansatt, Google sier at det “vil sikre riktig team-adresser saken og følger opp med deg når prosessen er fullført.”

Denne siden inneholder også kontaktinformasjon for en anonym hjelpetelefon samt en seksjon som sikrer personer som de vil ikke møte gjengjeldelse for å ta opp en bekymring. “Dette betyr at Google vil ikke ta handling som har en negativ innvirkning på noen bare for rapportering eller å delta i en undersøkelse av et mulig brudd på våre Etiske Retningslinjer, Googles retningslinjer eller loven,” står det.

En e-post fra en entreprenører’ bemanningsbyrået innhentet av Gizmodo er i overensstemmelse med Googles retningslinjer, som sier at TVC ikke bør ta kontakt med sin manager i Google hvis de trengte for å fremsette en klage, og i stedet ta kontakt med HR-e-post knyttet til byrået. Google jobber med en rekke forskjellige bemanningsforetak, og en entreprenør sa at måten TVCs er behandlet i selskapet “føles veldig inkonsekvent.”

“Det må bare være en klar kurs av handlingen og en slags fred eller sikkerhet for at hvis du er en TVC, status på din kontrakt vil ikke være i fare hvis du rapporterer noe,” sa de.

De er våre ansatte, ikke Google.

En representant på Crowdstaffing, en av de bemanningsbyrå som arbeider med Google, fortalte Gizmodo at den har sin egen ansatt håndbok og politikk og fungerer som leverandøren er primærkontakt, blant annet for innlevering arbeidsplassen klager. Representanten sa at på et tidspunkt i klageprosessen, de kan sløyfe i en klient, for eksempel Google, men at det ville skje “på et senere tidspunkt,” når de utfører sin egen analyse vurdering.

“Det er utformet bare som en måte å sikre at vi er de som gir støtte,” representant sa. “De er våre ansatte, ikke Google’ s.”

Byrået talsperson bemerkes at over de siste flere år, Crowdstaffing har ansatt over 1000 mennesker på Google, og mens entreprenører har tatt opp ulike emner i løpet av sitt oppdrag, som lønn, byrået har aldri hatt en seksuell trakassering sak.”

“Vi har hatt kanskje en eller to situasjoner der vi har hatt arbeidere bare kanskje ikke kommer overens med visse team-medlemmer i organisasjonen,” representanten sa, og legger til at dette er “ikke å si [seksuelle krenkelser klager] ikke eksisterer, men fra mitt perspektiv, har det vært en ganske god situasjon, det.”

Google arrangørene’ spesielt krevde “en klar, jevn, globalt og inkluderende prosess for rapportering av seksuelle krenkelser trygt og anonymt”—en som omfatter TVCs. Forvirrende, usammenhengende prosess for innlevering klager neppe inspirere til tro i et system som er laget for å beskytte og sikre selskapets arbeidere, en entreprenør sa, særlig de mest sårbare.

“Det var ingen kommunikasjon om TVC rapportering prosessen i noen av Sundar er e-poster, alt fra sjefen min, eller noe i teammøter,” en entreprenør fortalte Gizmodo.

Spurte for kommentar på bloggen om politikk det rullet ut på torsdag gjelder TVCs, Google referert Gizmodo til et sitat fra en intern kunngjøring, datert November 8, som hevder at Google har et bemanningsbyrå det fungerer med til sine standarder. Det lyder som følger:

T-V-Cs er en viktig del av vår utvidede fellesskap. Vi undersøker alle saker der en klage er laget av en T-V-C mot en ansatt, og krever at leverandører gjør det samme for klager mot T-V-Cs, og rapportere tilbake til oss på eventuelle klager. I tillegg har vi nylig har utvidet rekkevidden av våre Etiske Retningslinjer og krever Google leverandører for å “demonstrere en forpliktelse til å identifisere, måle og forbedre en kultur for mangfold og inkludering gjennom alle aspekter av arbeidsplassen ledelse.” Dette kontraktsmessige avtalen har også leverandører som er ansvarlig for å opprettholde “et program som gir arbeidstakere med et middel til å rapportere plager anonymt og uten frykt for represalier, med mindre det er forbudt ved lov”. Vi vil fortsette å rutinemessig gjennomgå våre leverandører for overholdelse med disse bestemmelsene. For de leverandører som bruker Google-T-V-Cs, vil vi vurdere funnene fra disse vurderinger i å vurdere om du vil fortsette vår leverandør relasjoner.

I respons til Pichai kunngjøring torsdag at Google ville forbedre sine prosesser for rapportering av seksuell trakassering for heltidsansatte, walkout arrangørene sa de skritt som var lovende, men ikke oppfyller alle kravene deres. De understreket også behovet for å forbedre prosessen for TVCs i en Middels innlegg publisert torsdag kveld, som sier at TVCs “utføre viktige roller overfor selskapet, men får noen av de fordelene som er forbundet med tech selskap sysselsetting. De er også i stor grad folk av farge, innvandrere, og folk fra arbeiderklassen bakgrunn”.

Stephanie Parker, en politikk som spesialist på Google og en av de walkout arrangørene, sa i innlegget: “Vi krever en fullstendig rettferdig kultur, og Google ledelse kan oppnå dette ved å sette de ansattes representasjon i styret og gi fulle rettigheter og beskyttelse til midlertidig ansatte, våre mest sårbare arbeidstakere, mange av dem er Svart og Brun kvinner.

Mens både entreprenører vi snakket med var enig med de mange krav som skissert av walkout arrangørene, de sier at noen heltidsansatte kan ikke fullt ut forstå hvordan tynn sine posisjoner til å føle. En av leverandørene som sa at i løpet av de walkout i New York, hørte de andre entreprenører—du lett kan identifisere dem ved sine røde merker—å peke på at jobben sin usikkerhet, og hvordan det påvirker deres motivasjon for å rapportere uredelighet, var egentlig ikke er adressert under walkout eller i pressen.

“Jeg føler at de dekket nødvendigheter,” en entreprenør sa, og legger til at en klar linje på hvordan entreprenører kan heve arbeidsplassen bekymringer er ikke “et hyggelig-å-ha, det er en må-ha.”

Har du informasjon om Googles håndtering av påstander om uredelighet og arbeidsplassen bekymringer? Du kan sende meg på melanie.ehrenkranz@gizmodo.com. Du kan også kontakte oss anonymt ved hjelp av SecureDrop.

Deler Denne Historien