Glæde sig! Den Nye MacBook Air Er Reparation-Venligt… Kinda

61

Apple endelig giver en tomme. Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Hvis du nogensinde lyttet til en Apple hater rant om, hvorfor Mac-computere sutte, er chancerne du har hørt dem, “Du ikke kan reparere eller opgradere det selv!” argumenter. Men med den nye MacBook Air og Mac mini, Apple ser ud til at det er klar til at kaste Mac hårdnakkede fascister i forlegenhed en lille, men velkommen knogle.

iFixit er teardown af 2018 Luft viser, at et ikke ubetydeligt antal af dens komponenter er modulopbygget, og dermed mere reparation-venligt, ligesom sin Thunderbolt-3 porte og selvklæbende faner til batteriet og højttalere. Touch-ID sensor, ifølge iFixit, er også modulopbygget… og det er så langt, som det går.

Ligeledes, efter fire års forsømmelse, Mac mini er uofficielt kan opgraderes efter købet. Hvilket betyder, at du kan vælge at købe en billigere model og omgå nogle af Apples ublu opgradering koster dig selv ved at bytte i din egen RAM—men det er tilsyneladende en lang, tålmodighed-test proces, ikke for svag af hjertet. Eller som Apple haters vil sige, noget man kunne gøre på Pc ‘ er, da stort set tidernes morgen. Det er stadig bedre end 2014 Mac mini, der var RAM loddet i.

Du kan uofficielt opgradering af mini-RAM. Hvis du er patient som Buddha.Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Så hvorfor al den ståhej? Fordi i den kolde krig mellem DIY-ers og Apple, Cupertino gigant har endelig fået en teensy tommer. Kan og skal Apple gøre mere? Hell yeah. iFixit er teardown viser sig, det er stadig en tæve til at lirke åbne Macbook Air, uden at Apple ‘ s specielle skruetrækkere. Ingen ønsker at vente i en endeløs kø på Apple Store for Genius Bar, og hvem ønsker at betale for Apple Care oven i alt det andet?

Men den notorisk stædig Apple har en historie for at være en pik til alle, der forsøger at reparere Mac eller iPhones på deres egne. Det er derfor, Apple opgiver enhver jorden føles som fremskridt—en lille flimrende lys af håb i den lange mørke nat af Apple sjældent anerkender brugernes ret til at reparere deres eget lort. Og ethvert fremskridt er bedre end ingen fremskridt, højre?

Dele Denne Historie