Figur av dagen: Hvor mange koblinger fjernet fra Google-søk for piratkopiert innhold?

62

Figur av dagen:

3 000 000 000

koblinger fjernet fra Google-søk for piratkopiert innhold i løpet av året.

Google har publisert en rapport om kampen mot Internett piratkopiering i 2018. Det forteller om programmer, prinsipper og teknologier som Google bruker til å sikre overholdelse av opphavsrett. Hun delte også statistikk for perioden.

Mer enn 3 milliarder kroner YouTube betalt til eierne monetizirovat bruke innholdet i andre videoer med Innholds-ID, det viktigste verktøyet av selskapet for forvaltning av opphavsrett. Mer enn 100 millioner dollar selskapet har investert i etableringen av Innholds-ID, inkludert utgifter til personell og dataressurser.

Mer enn 1,8 milliarder kroner YouTube betalt til rettighetshavere i musikkbransjen i form av annonseinntekter for perioden fra oktober 2017 til September 2018.

Mer enn 3 milliarder kroner NETTADRESSER har blitt fjernet fra Googles søkeresultater for brudd på opphavsretten etter at du har kjørt verktøyet for å sende henvendelser fra rettighetshavere og deres agenter.

Mer enn 10 millioner annonse ble avvist av Google i 2017 på grunn av mistanke om krenkelse av opphavsrett eller på grunn av tilstedeværelsen av lenker til nettsteder som krenker opphavsretten.