FDA Kunne Annonsere Restriksjoner på Noen Flavored E-Sigarett Produkter så Snart Neste Uke: Rapport

44

Foto: Justin Sullivan (Getty)

Food and Drug Administration, kan snart håndheve store begrensninger på hvor noen flavored vaping produkter kan bli solgt—og snart. Farten er brakt videre av byråets innsats for å slå ned på salg av vaping produkter til mindreårige forbrukere.

Siterer ledende byrå tjenestemenn kjent med saken, skrev Washington Post torsdag at FDA Commissioner Scott Gottlieb kunne annonsere et forbud mot salg av noen flavored e-cigs produkter—spesielt flavored blekkpatroner—i “titusenvis av kiosker og bensinstasjoner over hele landet” så snart neste uke:

Gottlieb handlinger som er fokusert på en bestemt type vaping produkt som dominerer markedet — e-sigaretter som bruker prepackaged smak blekkpatroner, eller kapsler. Som inkluderer den svært populære vaping produkter av Juul Labs. Begrensningene ikke gjelder for “åpne-tank” – systemer tilgjengelig i vape butikker.

Innlegget er også rapportert at byrået kan være ute etter å håndheve “alder-bekreftelse krav for online salg.”

Av disse spesifikke smak e-sigaretter produkter, men man skal angivelig være skjermet fra forbudet. Post rapporterte at byrået vil tillate mentol smaker å bo i en del fordi de er også tillatt i tradisjonelle sigaretter, men også fordi “byrået ikke ønsker å gi tradisjonelle sigaretter en fordel over e-sigaretter i den endelige innstillingen.”

Gregory Conley, president for den Amerikanske Vaping Association, fortalte Gizmodo via e-post at mens han er enig i at ingen mindreårige skal vape, det ryktes restriksjoner”, vil bare tjene til å gjøre det vanskeligere for voksne røykere til å bytte til et langt mindre skadelig alternativ.”

“Ikke hver by har en vape butikk, noe som betyr at for mange røykere, vil det være mye lettere å plukke opp en pakke av Marlboros eller Kameler—eller til og med en ubegrenset cherry-flavored sigar—på en lokal butikk enn det vil være å få bytte til en vaping produkt som virkelig hjelper ham eller henne å bryte deres ønske om sigaretter,” sa han.

Nyheten om den kommende forskriften følger en rapport i September at FDA hadde tatt skritt for å slå ned på salg av e-cigs til mindreårige med et landsdekkende “undercover blitz” av både online og murstein og mørtel forhandlere. I det FDA karakterisert som “den største koordinert håndheving innsats” i sin historie, byrået sa det sendt mer enn ca 1300 advarsel brev og bøter til forhandlere som selges vaping produkter til mindreårige.

“Vi er forpliktet til en omfattende tilnærming for å ta avhengighet til nikotin som vi annonserte i fjor,” Gottlieb sa i en uttalelse på den tiden. “Men på samme tid, ser vi klare tegn til at ungdom bruk av elektroniske sigaretter har nådd epidemiske proporsjoner, og vi må justere visse aspekter av vår omfattende strategi for å demme opp for denne clear and present danger. Dette starter med handlinger vi tar i dag for å slå ned på salg av e-sigaretter til mindreårige.”

[Washington Post]

Deler Denne Historien