En Kraftig Sol Storm Sandsynligt Sprængt Snesevis af AMERIKANSKE Havet Miner Under Vietnam-Krigen

41

Article preview thumbnail

Et Monster Solar Storm Kunne komme til at Koste US $40 Milliarder Dagligt

Vores planet er grund til at blive ramt med en kraftig sol storm, en begivenhed, der sker omkring en gang hver…

Læs mere Læs

Ved Carrington event, forskerne refererer til en kraftig geomagnetiske solar storm, der fandt sted i 1859. Det er stadig en af de mest magtfulde sol storme på rekord. En lignende begivenhed i dag ville forårsage alvorlige forstyrrelser, banke ud af satellitter, elnet, og, som den nye undersøgelse påpeger, teknologier, som vi endnu ikke kender, er sårbare.

I lukning, undersøgelsens forfattere sige, at de 1972 storm er værd at undersøge yderligere, og tyder på, at andre forskere til at samle deres arkivalier oplysninger sammen i et forsøg på at lære mere. Ingen tvivl om, at jo mere afhængige vi er på teknologi, jo mere sårbare bliver vi til disse ekstreme sol begivenheder. At vide så meget som vi kan, omkring geomagnetiske storme, kunne forhindre en masse sorg.

[Plads Vejret via Samtalen]

Dele Denne Historie