Een Krachtige zonnestorm Waarschijnlijk Ontploft Tientallen AMERIKAANSE Zee Mijnen Tijdens de Vietnam-Oorlog

47

Article preview thumbnail

Een Monster Zonne-Storm Kon Kosten de US $40 Miljard Dagelijkse

Onze planeet is te wijten aan worden geraakt met een krachtige zonnestorm, een evenement dat gebeurt ongeveer eens in de…

Lees meer Lees

Door het Carrington event, de onderzoekers verwijzen naar een krachtige geomagnetische zonnestorm die zich in 1859. Het blijft een van de meest krachtige zonne stormen op de plaat. Een soortgelijke gebeurtenis vandaag zou leiden tot ernstige verstoringen van het uitspelen van satellieten, elektriciteitsnetten, en, als de nieuwe studie wijst uit, technologieën die we niet eens kennen, zijn kwetsbaar.

Bij het sluiten, de auteurs van de studie zeggen 1972 storm is het waard om nader te onderzoeken en te suggereren dat andere onderzoekers hun archieven informatie samen in een poging om meer te leren. Zonder twijfel, de meer afhankelijk we zijn van de technologie, de meer kwetsbare worden we om deze extreme zonne-evenementen. Ze weten zo veel als we kunnen over geomagnetische stormen kunnen voorkomen dat een hoop verdriet.

[Space Weather via De Conversatie]

Deel Dit Verhaal