Det nye skallet er vist i gjeldende Samsung smartphone

57

Som vi allerede har nevnt, developer conference SDC 2018 i San Francisco, Samsung Electronics presentert en helt ny shell Ett BRUKERGRENSESNITT basert på Android-operativsystem 9.0 Pie.

Den første smarttelefoner som vil komme oppdatere En UI vil være flaggskipet Galaxy Note 9, Galaxy og S9 S9+. 9.0 utgivelsen av Android Kake for dem er planlagt til januar 2019. Journalister på konferansen kunne teste det nye skallet på skrivebordet smarttelefon.

I henhold til utviklerne, ny design og En mer intuitiv UI, minimalistisk og uten unødvendige detaljer. Grensesnittet viser de mest relevante innholdet nederst på skjermen, slik at du til mer komfortabelt å bruke smarttelefonen med en hånd. Grensesnittet har blitt optimalisert, og nå gjør det mulig å fokusere bedre på informasjon og raskere å navigere smarttelefonen.

Som du kan se i videoene, skjermen er delt inn i to områder for visning i øvre tredjedel og for brukermedvirkning i de nederste to tredjedeler, for å gjøre det lettere å nå med tommelen når enhåndsbruk. .