Den første kunstige ankermand debuterede i Kina

44

I Hangzhou city, Zhejiang-provinsen i det Østlige Kina, hvor han i øjeblikket kører det femte World Internet-Konferencen, viste verdens første nyheder, der involverer kunstig intelligens i billedet af studievært. Tv-station, baseret på de nyeste teknologier inden for AI, ligner en mand med stemmen, ansigtsudtryk og gestik af en virkelig person. “Han” lærer at leve selvstændigt og er i stand til at læse tekster, som en professionel nyheder-station.

Tv-spredningsforetagende, der blev udviklet i et joint venture nyhedsbureau, Xinhua, den officielle mediaprintablearea af Kina og Kinesisk selskab, søg Sogou.com.

Verdens første TV-studievært — kunstig intelligens

Ifølge Xinhua”, “han” blev et medlem af det team af journalister, af Agenturet og de kan arbejde 24 timer i døgnet på den officielle hjemmeside og på forskellige sociale netværks platforme, reducere de omkostninger, der er af nyheder produktion og øget effektivitet.

Påvirker primært den realisme af den nye studievært. Det er let at antage, at med tiden vil det kun blive bedre og den dag vil komme, hvor det vil være umuligt at skelne mellem kunstig intelligens på skærmen fra en rigtig person.

De skriver også, at “Xinhua” har skabt to oplægsholdere — en for nyheder på Kinesisk, en anden for nyheder på engelsk. Ved hjælp af virtuelle oplægsholdere, der er synkroniseret med syntetisk stemme, kan Agenturet generere nyheder døgnet rundt uden brug af de tjenester af mennesker i live på skærmen.

Husker også, at der i 2017 Kinas Præsident XI Jinping, der er skitseret sine planer for fremtiden i det land, du ringer kunstig intelligens, big data og Internet de vigtigste teknologier, der kan omdanne Kina ‘ s økonomi ud i en udviklet industriel økonomi i de kommende årtier. Virksomheden beskæftiger sig med udviklingen af kunstig intelligens i landet, kan regne med fuld støtte af staten.

Kan du lide det? Fortæl os i vores chat i Telegrammet.