Den dag när hjärnan av Homer Simpson var ersättas med Pentium II

53

November 8, 1998 släppte Intel c favorit seriefigur i Amerika — Homer Simpson. I det, konstigt det än kan låta, Homeros hjärnan genom ett kirurgiskt ingrepp för att ändra processor Intel Pentium II. Således, 30 sekunder av reklam, Simpson-ledande på att förvandlas från ett lågutbildade arbetstagare av atomic power station i College Professor. Detta är Intel avböjning från en enkel idé: om en Pentium II kunde vända på en slusk som Homer Simpson, lärd, tänk vad detta chip skulle göra med din dator. En pr-video är gjord i stil med den animerade serie som heter “Mer intelligent Homer ‘s brain”.

Det visades på bästa sändningstid tills den sista dagen i December 1998. Dessutom processor jätten har lanserat en serie av Souvenirer med logotypen “Intel Inside” på bilden på baksidan av huvudet av Homer Simpson. Denna serie omfattar muggar, t-shirts, kepsar, märken, och en Matta för en datormus.

нет подписи
нет подписи
нет подписи

Intel har vädjat till skaparna av den animerade serien är inte en tillfällighet — året innan skärmarna kom 182nd avsnitt av the Simpsons där utan medgivande av chefen för chip-tillverkaren har använt logotypen “Intel Inside”. Intel har beslutat att, trots olaglig användning, detta är bra för henne. Därför, i stället för en fordran som bolaget erbjöd multiplar samarbete för att skapa en fullständig annons.

Detta år, processor jätten har återigen beslutat att dra till sig uppmärksamhet genom att använda fiktiva karaktärer, har fått stor popularitet tack vare tv. Men den här gången huvudrollen spelades inte nära Homer Simpson, och på många sätt motsatt karaktär Dr. Sheldon Cooper från TV-serien “big Bang Theory”. I en serie filmer av skådespelaren Jim Parsons, med hjälp av kända fans av serien upptåg av sin hjälte, en ung vetenskapsman med en fenomenal nivå av intelligens, antydde att olika människor att det är dags att byta sina gamla långsamma dator till modern modell.