Avslørt funksjoner sammenleggbar Samsung smarttelefon med en fleksibel skjerm

74

Som vi allerede har nevnt, konferanse for utviklere SDC 2018 Samsung Electronics ble første gang vist folding smarttelefon med en fleksibel skjerm. Første selskapet ikke avsløre spesifikasjonene for enheten, men journalister på konferansen var i stand til å finne ut detaljer.

I henhold til representant for Samsung, smartphone vil bli utgitt “når vi er klare, kanskje neste år.” Han bemerket også at prisen ikke har blitt fastsatt, men selskapet vil prøve å møte dine “match”. Tidligere rykter har sagt om prisen fra et halvt til to tusen dollar. Om batteriets levetid representant sa at utviklere gjør sitt beste for å nå nivået av moderne smarttelefoner.

Smarttelefonen har en dual-skjerm — fleksibel OLED-skjerm Infinity Flex og den sekundære skjermen på utsiden som er tilgjengelig for bruk når den er sammenslått smarttelefon.

Ekstern skjerm — 4,58-tommer med et sideforhold på 21:9, HD+ (840 x 1960 punkter) og bildet tetthet av 420 dpi. Den største skjermen har en diagonal av 7.3 tommer, størrelsesforholdet 4.2:3, QXGA+(1536 x 2152 punkter) og en tetthet av 420 dpi.