Avslöjats har vikbara Samsung smartphone med en flexibel skärm

42

Som vi redan nämnt, konferens för utvecklare SDC 2018 Samsung Electronics visades för första gången fällbara smartphone med en flexibel skärm. Det första företaget inte avslöja specifikationer för enheten, men journalister på konferens skulle kunna ta reda på detaljer.

Enligt företrädare för Samsung smartphone kommer att släppas “när vi är redo, kanske nästa år.” Han noterade också att priset har inte fastställts, men bolaget kommer att sträva efter att uppfylla din “match”. Tidigare rykten har sagt om priset från en halv till två tusen dollar. Om batteritid, representant sade att utvecklarna strävar efter att nå den nivå av moderna smartphones.

Smartphone har en dubbel display — flexibel OLED-display Infinity-Flex och den sekundära skärmen på utsidan som är tillgänglig för användning när den är hopfälld smartphone.

Extern display — 4,58-tums med ett bildförhållande på 21:9, HD+ (840 x 1960 pixlar) och bilden densitet av 420 dpi. Main-displayen har en diagonal på 7,3 tum, bildförhållande är 4.2:3, QXGA+(1536 x 2152 pixlar) och en densitet av 420 dpi.