69-jarige Klaagt om Legaal te Zijn en een Leeftijd tot en met 49, onder Vermelding van Tondel Voordelen

45

Foto: Roland Heitink (Getty)

Een motivatie-goeroe van Nederland, die stemhebbende een gemene Zaporozhets supermini in de nederlandstalige versie van Pixar ‘ s Cars 2, is proberen om legaal te veranderen zijn verjaardag, dus hij zal worden geconfronteerd met minder discriminatie, met inbegrip van potentiële online romantische vooruitzichten.

“Wanneer ik op de Tondel en het zegt ik ben 69, krijg ik niet een antwoord. Wanneer ik ben 49, met het gezicht die ik heb, zal ik in een luxe positie,” Emile Ratelband zei tegen de BBC. “We leven in een tijd waarin je kunt je naam en je geslacht. Waarom kan ik niet beslissen van mijn eigen leeftijd?”

Ratelband voor de rechter gedaagd zijn gemeente, nadat het geweigerd zijn verzoek tot wijziging van zijn leeftijd op juridische documenten. Hij vertelde een rechtbank in de stad van Arnhem, dat hij zich niet van zijn leeftijd, is het vergelijken van zichzelf met mensen die zich identificeren als transgender.

Hij betoogt dat, gezien zijn leeftijd niet vertegenwoordigen, zijn emotionele toestand werd hij gediscrimineerd in zijn persoonlijke en professionele leven. Dus hij wil om te veranderen zijn verjaardag van 11 Maart 1949 op 11 Maart 1969.

“Als ik 69 ben ik beperkt. Als ik ben 49, dan kan ik het kopen van een nieuw huis, rijden in een andere auto. Ik kan tot meer werk,” vertelde hij aan BBC.

De BBC meldt dat Ratelband vorderingen zijn arts vertelde hem dat hij een 45-jaar oude lichaam. Hij verwees naar zichzelf als een “jonge god.”

De autoriteiten die toezicht houden op de zaak waren sceptisch, volgens de BBC. De ene rechter naar verluidt gevraagd wat er zou komen van de 20 jaar Ratelband hoopt te verwijderen, en vroeg hem naar zijn ouders gevoelens. “Wie waren je ouders op zoek na dan? Wie was die jongen?” de rechter naar verluidt gezegd.

Ratelband heeft een geschiedenis van zeggen controversiële dingen. Een aantal jaren geleden, tijdens een interview met een Christelijke magazine, Ratelband zei Osama bin Laden was een “verlichte denker,” en dat de 9/11 aanval was “gerechtvaardigd.”

In vier weken, met de rechtbank is de bedoeling om een beslissing te nemen of Ratelband ‘ s kunt verwijderen uit twee decennia dus dat het misschien makkelijker voor hem om genomen te worden.

[BBC]

Deel Dit Verhaal