Samsung vil slippe Android Kaken for Galaxy Note 9, og S9 S9+ i januar

44

På konferansen for utviklere SDC 2018 i San Francisco, Samsung Electronics har bekreftet utgivelsen datoen for oppdateringer til den nyeste Android-operativsystemet 9.0 Kaken for sitt flaggskip smartphone — Galaxy 9, Galaxy og S9 S9+.

9.0 utgivelsen av Android Kake for dem er planlagt til januar 2019. Den åpne beta-programmet vil vare frem til slutten av November i Usa, Sør-Korea og Tyskland. Litt senere, en beta test kan bli utvidet til andre land i Europa og Asia.

Den koreanske produsenten har gitt sin eierstyring shell et nytt navn — nå kalt En UI og ikke Samsung Erfaring. Hylsen En UI vil debut som en del av oppdateringen til Android 9.0 Pie.

I henhold til utviklerne, ny design og En mer intuitiv UI, minimalistisk og uten unødvendige detaljer. Grensesnittet viser de mest relevante innholdet nederst på skjermen, slik at du til mer komfortabelt å bruke smarttelefonen med en hånd. Grensesnittet har blitt optimalisert, og nå gjør det mulig å fokusere bedre på informasjon og raskere å navigere smarttelefonen.