MoviePass: Hunden Spiste alt Hva Vi Skulle Gjøre

47

Foto: Richard Drew (AP)

MoviePass, billettbestilling oppstart som brant gjennom hundrevis av millioner av dollar prøver å undergrave teater virksomhet ved å selge billetter på kostnader til abonnenter, har skrudd opp en forferdelig mye i det siste. Morselskapet Helios & Matheson er saksøkt av aksjonærene for påstått svindel, samt undersøkt av New York myndigheter for samme grunn. Det er fremmedgjort abonnenter av tilfeldig endre sine vilkår for tjenesten eller stenge tilgangen til bestemte teatre eller filmer på en gjenstand for å bremse sine kontanter blødning, og det er enda rasende dem som kansellert sine passerer angivelig signering dem tilbake opp uten deres tillatelse.

Det er nå angivelig å få spunnet ut av Helios & Matheson, sannsynligvis fordi eierne’ aksjekurs har falt til mareritt territorium, og de har hatt til å starte en brann salg bare for å holde finansiering MoviePass operasjoner. Ærlig talt, det er uklart hvordan de har vært i stand til å sikre mer penger på alle andre enn ren treghet. I mellomtiden, rivaler som Sinemia har dukket opp, og teater gigantiske AMC virker trygg nok i MoviePass er nært forestående død som det er å øke prisene for sin Stubber A-Liste service.

Ikke bekymre deg, skjønt. MoviePass har noe som vil gjøre det hele bedre.

At noe er hunder.

I en e-post til abonnenter, Randen rapportert, MoviePass “Direktør for Barketing” Chloe skrev at de var lei for det “ruff” erfaring og at selskapet er “lytting “læring” og “endre”:

Kom på.Foto: MoviePass ((Randen)

Vaff! Jeg er Chloe, Direktør for Barketing på MoviePass. Jeg ønsker å forklare hvorfor fra tid til annen du kan ha hatt en “ruff” – opplevelse med oss, men det viser seg at jeg er en hund, og jeg kan ikke snakke. Det jeg vet er at jeg ser disse menneskene som jobber som en gal for å gjøre MoviePass bedre og bedre for deg så fort som mulig. De er så takknemlige for ditt medlemskap og støtte mens de finne ut av det. Vi lytter til. Vi er læring. Vi er i endring.

Som Mashable bemerket, dette er hele e-posten. Det er det. Det var tydeligvis ta-med-din-hund-til-jobb-dagen over på MoviePass, og dette er hva de kom opp med.

Noe sier meg at Chloe er gonna har å gjøre mye mer enn å lytte, lære og endre for å slå MoviePass rundt—Som å grave opp $300 millioner i pirat-gull noen igjen i bakgården.

Oppdatering: 12:45 am OG: det viser seg at dette er i utgangspunktet en vits fra The Simpsons:

Det er alt.

[Randen]

Deler Denne Historien