Google Geloften voor de Revisie van De Behandeling van Seksuele Intimidatie Vorderingen Na Duizenden Protest

50

Foto: Getty

Op donderdag, Google CEO Sundar Pichai een e-mail gestuurd naar alle medewerkers belooft een aantal van de veranderingen van het beleid van het bedrijf volgende week met enorme walkout. Veel van deze wijzigingen ingegaan op de eisen, gesteld door de walkout organisatoren, waaronder optionele arbitrage voor seksuele intimidatie en aanranding vorderingen en een verbeterde rapportage-proces voor seksueel wangedrag.

Andere wijzigingen Pichai vermeld in de e-mail onder “meer granulariteit op het gebied van seksuele intimidatie en het onderzoek naar en de resultaten” op Google en verbeteringen rond de verplichte seksuele intimidatie training.

Gedwongen arbitrage beleid medewerkers verplichten tot het beslechten van geschillen achter gesloten deuren. Hierdoor is niet altijd in het beste belang van de werknemers, en deze clausules ook vaak verbieden medewerkers van het nastreven van een class-action rechtszaak. Hoewel Google zegt dat het zal elimineren gedwongen arbitrage voor individuele gevallen, het heeft niet publiekelijk beloofd om te elimineren alle arbitrale bedingen—waaronder voor gevallen van discriminatie—en dat zou een meer betekenisvolle stap in de richting van het elimineren van systemische problemen binnen het bedrijf.

Met deze wijzigingen, Pichai schreef in de e-mail aan de werknemers die het bedrijf zal alle van de kanalen voor het melden in “een eigen website”, die zal bestaan uit live-ondersteuning.

“We zullen het verbeteren van de processen die we gebruiken voor het verwerken van bezwaren—met inbegrip van de mogelijkheid voor de Googlers om begeleid te worden door een persoon,” Pichai schreef. “En we zullen het bieden van extra zorg en de middelen voor de Googlers tijdens en na het proces. Deze bevat uitgebreide counseling en loopbaanbegeleiding.”

Het blijft echter onduidelijk of deze wijzigingen zullen een impact hebben op een groot deel van de Google-werknemers—aannemers. Volgens een screenshot van een e-mail verkregen door Gizmodo, zal er een vergadering van het stadhuis vandaag voor Google-medewerkers en stagiaires alleen, exclusief temps, leveranciers en aannemers. Pichai is alleen per e-mail ging uit naar full-time medewerkers, een Google aannemer vertelde Gizmodo. “Ik had het te lezen in de pers, in plaats van rechtstreeks uit de CEO wiens bedrijf heb ik gewerkt voor het afgelopen jaar,” zeiden ze, sprekende op voorwaarde van anonimiteit, uit angst voor represailles.

Het is geruststellend om te zien Google leiderschap nemen de eisen en belangen van zijn medewerkers serieus, vooral na duizenden liepen uit hun kantoren laatste week om te protesteren tegen het bedrijf giftig cultuur. Deze wijzigingen zijn zinvol, maar ze zou het zinvoller zijn als zij nam iedereen de stemmen van rekening, niet alleen full-time medewerkers.

Bereikt door Gizmodo voor meer informatie, een Google-woordvoerder zei dat het bedrijf deelt niet iets meer is dan wat er beschikbaar is in Pichai opmerking van de op dit moment.

Het ontwikkelen van…

Heb je informatie over hoe Google omgaat wangedrag beschuldigingen en kwesties op de werkplek? Bent u een aannemer met klachten over het huidige systeem? Je kunt me mailen op melanie.ehrenkranz@gizmodo.com. U kunt ook contact met ons opnemen anoniem via SecureDrop.

Deel Dit Verhaal