Den dag når hjernen av Homer Simpson ble erstattet av Pentium II

108

November 8, 1998 utgitt den er Intel c favoritt tegneserie tegnet av Amerika — Homer Simpson. I det, merkelig som det kan høres, homers hjernen gjennom et kirurgisk inngrep for å endre prosessor fra Intel for Pentium II. Dermed, 30 sekunder reklame, Simpson-senior forvandlet fra en lav-dyktige medarbeider av atomic power station i College Professor. Dette er Intel utslag fra en enkel idé: hvis en Pentium II var i stand til å slå en slask som Homer Simpson, forsker, forestille seg hva dette chip vil gjøre med datamaskinen. En markedsføringskode video ble laget i stil med den animerte serien som heter “Mer intelligent Homer ‘s brain”.

Det ble vist i beste sendetid til den siste dagen i desember 1998. I tillegg prosessor giganten har lansert en serie av Suvenirer med logoen “Intel Inside” avbildet på baksiden av hodet av Homer Simpson. Denne serien omfatter krus, t-skjorter, caps, merker, og en Matte for en mus.

нет подписи
нет подписи
нет подписи

Intel har anket til skaperne av den animerte serien er ikke tilfeldig — året før skjermene kom den 182. episode av the Simpsons der uten samtykke fra sjefen for chip maker har brukt logoen “Intel Inside”. Intel besluttet at, til tross for ulovlig bruk, dette er bra for henne. Derfor, i stedet for et krav, selskapet som tilbys multispill samarbeid for å skape en fullstendig utlysing.

Dette året, prosessor giganten har igjen bestemt seg for å tiltrekke seg oppmerksomhet ved hjelp av fiktive karakterer, har fått stor popularitet takket være tv. Men denne gangen hovedrollen ble spilt ikke i nærheten av Homer Simpson, og på mange måter det motsatte tegnet Dr. Sheldon Cooper fra TV-serien “the big Bang Theory”. I en serie av videoer av skuespilleren Jim Parsons, ved hjelp av kjente fans av serien påfunn av sin helt, en ung forsker med en fenomenal nivå av intelligens, hintet til ulike folk at det er på tide å endre sine gamle treg bærbar pc til moderne modell.