Forskere har spekuleret i, at asteroiden Omwamwi sendt udlændinge

56

Forskere på Harvard University, har foreslået, at en mystisk cigar-formet objekt, der besøgte vores solsystem i det forløbne år, kunne være en alien plads skibet, der sendes på en rekognoscering af Jorden. Det objekt, døbt Omwamwi, der er oversat fra Hawaii, som betyder “sendebud fra den fjerne fortid”, blev først opdaget af Hawaii-teleskopet Pan-STARRS 1 i oktober 2017.

Da forskere rundt omkring i verden har forsøgt at forklare sin usædvanlige egenskaber og karakter, ringer den første en komet, så en asteroide. Men disse resultater var uharmonisk, to af de forskere, der offentliggjort deres antagelse om, at natur Omwamwi.

I en artikel offentliggjort i tidsskriftet Astrophysical Journal Letters, to astrofysikere og Garvardskogo Universitet udholde den antagelse, at formålet Omwamwi bevæger sig med en hastighed på mere end 315 000 km i timen kan være et sol-sejl eller endda sendt til Jorden af fremmede sonde.

“Omwamwi kan være en fuld sonden er bevidst sendt til Jorden af en fremmed civilisation, skriver forskerne.

Antagelsen af forskere, der er baseret på observationer, som viste, at objektet er mere “acceleration”, og den nøjagtige kilde, som endnu ikke er installeret. Oprindeligt Omwamwi blev betragtet som en komet. Men sådan en klassifikation af det objekt, blev hurtigt opgivet, fordi objektet blev ikke observeret koma (konvolut af gas fordamper under sollys af isen, typisk for kometer). I den sidste ende, er det omklassificeret i en asteroide.

“I betragtning af muligheden for kunstig oprindelse, Omwamwi kan være en let sejlads fartøj, der driver rundt i det interstellare rum, som resterne af avanceret teknologisk udstyr”.

Forfatterne af det arbejde, som foreslår, grænsende til det fantastiske forklaring af karakteren af det mystiske objekt, er Professor i astronomi, Harvard University Abraham Loeb og ph.d. – studerende Shmuel og Bialyi af Harvard-Smithsonian center for astrophysics. Forskere peger på, at den teknologi, de lette sejl af menneskeheden er allerede tilgængelige. Den samme teknologi kan have en fremmed civilisation.

“Belysning af sejlene, med de samme dimensioner, der er konstrueret og monteret af vores egen civilisation, herunder IKAROS-projektet (Japanske rumfartøj) og projektet Starshot (forsknings-og ingeniør projekt, til at udvikle konceptet med en flåde af interstellare rumskibe, der bruger lys sejl). Teknologi lyset sejl kan bruges aktivt til transport af varer mellem planeter eller stjerner.”

Høj hastighed objektet og dets forløb, har fået nogle forskere til den antagelse, at det er i stykker, eller er i en inaktiv tilstand.

“Det ville forklare forskellige uregelmæssigheder Omwamwi, for eksempel, sin usædvanlig geometri, de parametre, som blev udledt ud fra data om dens lys, kurve, lav termisk emission, hvilket indikerer en høj refleks evne, og afvigelsen fra den Keplerske bane uden nogen synlig grund – objektet er ikke komet hale, og den ønskede roterende øjeblik.”

Ifølge en anden hypotese, der er fremsat af Loeb, i Solar system til at trænge ind i andre lignende Omwamwi objekter, hvoraf nogle kan bære livet.

“Muligheden for at galaktiske panspermia er stærkt afhængig af levetiden for den påståede organismer, og hastigheden af bæreren”, — sagde han i en artikel offentliggjort i fællesskab med en anden forsker, Manasvi Lingam, i tidsskriftet the Astronomical Journal.

For at diskutere nyheder i vores Telegram chat.