Ære V20 vil være den billigste Huawei smarttelefon med en flaggskip-prosessor

60

I nettverket dukket opp informasjon om den nye mystiske smartphone Huawei Honor. Han passerte testen av Kinesisk center 3C sertifisering (Kina Kvalitet Sertifisering Sentrum) Departementet for industri og informasjonsteknologi PRC.

Smarttelefonen med modellnumrene VCE-og VCE AL00-TL00 bør gå på salg under navnet Heder eller Ære V20 Se 20 som etterfølgeren til den populære Ære V10, også kjent som Ære Vise 10. Den offisielle debut er ventet i midten av November, i Kina og i begynnelsen av desember i resten av verden.

Som forventet, Ære V20 vil være den mest prisgunstige tilbud på grunnlag av Huawei ‘ s nye flaggskip prosessor, Kirin 980. Faktisk, dette vil være et rimeligere alternativ til flaggskipet linje Mate 20. Han er også kreditert med en trippel kamera, stor skjerm med nakke-og firmware-9.0 EMUI basert på Android-operativsystem 9.0 Pie.