Apple har kalt den dato kunngjøringen av den nye iPad og Mac

64

Apple sendt ut til journalister på presentasjonen, som vil bli avholdt den 30. oktober i new York på Brooklyn Academy of music.

Interessant, invitasjoner har blitt sendt på flere måter, med vekt på slagordet “Mer skapelsen” (Det er mer i å gjøre).

Hendelsen er forventet til nye datamaskiner og nettbrett fra Apple. I henhold til tidligere lekkasjer, Apple jobber med to nye modeller av iPad Pro med en diagonal på 11 og 12.9 tommer. De vil være rammeløse som iPhone X vil miste hjem-knappen og fingeravtrykkleser Touch-ID, men vil få et Ansikt-ID.Det er også forventet oppdatert 12 – tommers Macbook, billig bærbar pc med Retina-skjerm, som vil komme til å erstatte MacBook Air new modell Mac mini, som ikke har vært oppdatert siden 2014.