Hemligstämplade specifikationerna för de nya flaggskepp Xiaomi

36

I nätverket dök upp information om kommande smartphone Xiaomi Mi-3 Mix från två källor. För det första, den populära Kinesiska sökmotorn Google har en ny sida med en nedräkning till tillkännagivandet, funktioner och bilder.

Den officiella debut av smartphone-reglaget Xiaomi Mi-3 förväntas att Blanda den 15 oktober 2018. Upp till denna punkt och räknar ner.

Om du anser att webbplatsen, Xiaomi Mi-3 Mix är utrustad med en 6.4-tums skärm, trippel viktigaste kamera, upplösning av två moduler 16 och 13 MP, selfie kameran är 20 MP, 8 GB RAM och 256 GB internt flash-minne. Som hårdvara Foundation som heter Qualcomm Snapdragon 855, som inte är alltför sannolikt, eftersom smartphones på nya flaggskepp-processor väntas först nästa år.

Även detaljerna delade insider Mocka RQ. Enligt honom, smartphone är utrustad med Samsungs AMOLED-skärm, fingeravtrycksläsare under skärmen, och en infällbar kamera.