Følgende År Lange Undersøgelse, Tesla Hoste Op med $13 Millioner i Oregon Forlig

33

Foto: Joshua Lott (Getty)

Loft fra en sonde, der blev lanceret i 2015 igangsat af rapportering fra Oregon Live—Tesla Energi Løsninger, har indvilget i at betale $13 millioner tilbage til Oregon efter undersøgelsen konkluderede omkostningerne af 14 solenergi-projekter i staten var blevet forhøjet for at kvalificere sig til højere skattefradrag.

Mens Tesla Energi Løsninger (dengang kendt som SolarCity) ikke indrømme forseelser, som en bestemmelse af forliget, sonden har resulteret i anklager om skatteunddragelse og bestikkelse. Tesla, der specifikt menes at have pumpet de omkostninger, der er af projekter på over 100 procent.

I en erklæring til pressen, Tesla sagde “SolarCity præcis information i sine ansøgninger til Oregon’ s Business Energi skattefradrag (BETCs), og var berettiget til at hver dollar af skattelettelser, som den har modtaget.”

SolarCity 2016 købet af Tesla var fyldt til sine egne grunde, og Tesla, generelt, har været genstand for utallige kontroverser i år—mest fremtrædende var betydelige bøder mod Tesla og Moskus personligt af SEK over tweets, hvor den administrerende DIREKTØR hævdede at have sikret midler til at tage selskab private. (Det havde han ikke.) At især prøvelser vil også koste Moskus sit sæde som formand for Tesla.

[Oregon Live]

Dele Denne Historie