Den nya iPad Pro visas på rendering från alla sidor

38

I nätverket dök hög-kvalitet-renderingar av den kommande nästa generations iPad Pro, vars tillkännagivande väntas i en nära framtid. En källa med tillverkaren av tillbehör Benks, som visade en ny säkerhetsglas för tablet. Den andra källan fram en 3D-modell baserad på ritningar.

Enligt honom tabletten kommer att vara extremt tunna tjockleken är endast av 5.86 mm. du kan Också märka en tunn ram, inga hem-knappen och hål för kameran på skärmen, men hoppas på Face ID är fortfarande det. Också lagras i tablet s 3,5 mm hörlursuttag.

Enligt tidigare läckor, är den nya iPad Pro kommer få en display med en tunn ram och kommer att förlora märkesvaror hem-knappen. Till skillnad från iPhone X tablet kommer inte få skära på skärmen. Även i den tunna delen kommer att vara tillräckligt med utrymme för att placera kameror och sensorer TrueDepth att känna igen användare med Face ID.


Förresten, Face ID-funktionen kan arbeta i horisontellt läge och inte bara i den vertikala, som nu händer med iPhone X, iPhone XS iPhone XS Max. USB-Typ-C kommer att tillåta dig att visa video i 4K HDR på den externa displayen. Det är också noteras Apples nya penna, Penna. Det kommer att förbindas med den tabletten, precis som närmar sig det som AirPods eller HomePod, utan att behöva ansluta via kontakt.