Verborgen Geheimen van Pulsars Geopenbaard door Trippy Computer Simulaties

33

Waarom We Moeten Zoeken Naar Buitenaardse Megastructures Rond Pulsars

Op een dag in de verre toekomst, het is mogelijk onze nazaten zullen het omhoog een inkeping schoppen en wikkel de…

Lees meer Lees

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de natuurkundigen krijgen zo enthousiast over pulsars, maar astrobiologists en SETI wetenschappers vinden ze waardevol. Onderzoek vorig jaar gepubliceerd voorgesteld geavanceerde buitenaardse wezens hebben meer kans om te bouwen van energie-het verzamelen van megastructures rond pulsars dan gewone sterren. De reden is dat pulsars te concentreren hun energie in discrete balken, in tegenstelling tot verstrooiing ze in alle richtingen, als de meeste sterren zijn niet te doen.

Anyhoo is, Brambilla zijn haar collega ‘ s in de hoop verder te voeren simulaties van pulsars in om toegang te krijgen tot een dieper begrip van hun intense magnetospheres, en hoe pulsars kunnen verschillen van elkaar.

[Astrophysical Journal]

Deel Dit Verhaal