Twitter Udligner Karakter Tæller for Emojis, Slutter Race og Køn Sanktioner

37

Billede: Twitter

Twitter har lavet en subtil, men ikke ubetydelig ændring af den måde, det tæller emoji i sin 280-tegn. Bevæger sig fremad, alle dens indbygget understøttes emoji vil tælle som to tegn. Tidligere, tilføjer hudfarve og køn modifikatorer til en emoji utilsigtet straffet brugere, og mange vil sandsynligvis ikke selv er klar over det.

I en ny blog, Twitter forklarede, at den måde, emojis er kodet resultater i en række tegn, der tæller, som kan være forvirrende og begrænsende for brugere. Enkelte emojis som et flag, der kan tage op til fire tegn, mens en simpel vinke man kræver kun to tegn. Tilføjelse af modifikatorer for funktioner som hudfarve, eller en stil af flag øget karakter tæller. Fundamentalt, det var et teknisk spørgsmål, men at det også uforvarende negeret indsats for at skabe ligestilling til emoji-plads. “Denne update markerer et stort fremskridt for vores service,” Kvidre sagde i sin meddelelse.

Svar til Twitter ændre, Emojipedia gav nogle eksempler på den række af tegn tæller, at forskellige emojis tidligere ville producere:

Skærmbillede: Emojipedia

Som Randen påpeger, Unicode bruger en metode, der kaldes “nul bredde snedkere” til at kombinere nogle af sine emojis. Dette fortæller platforme, som de emojis bør ikke være adskilt af et mellemrum og i stedet bør være samlet i en ny form. For eksempel de generiske familie emoji (👪) er fortolket af tjenester som Twitter og Google Docs som to karakterer—det er et selvstændigt emoji. Men hvis du ønsker at tilføje en anden søn til mix, platform, er at kombinere en mand og en kvinde emojis med to drenge (👨+👩+👦+👦). Hver emoji er fortolket af Google som to tegn, og hvert mellemrum mellem dem som et tegn. Når nul bredde snedkere er brugt, får du et output, som ligner dette: 👨👩👦👦, men det er stadig fortolkes som 11 tegn.

Windows 10 understøtter 52,000 kombinationer af familien emoji. Disse forskellige kombinationer resultere i forskellige tegn, der tæller. Familien emoji med en medium-mørk hud tone (👩🏾👩🏾👦🏾👦🏾) er fortolket som 19 tegn, og det samme gælder for andre hudfarver.

Alt i alt, denne ændring betyder mere 👏 emojis 👏 for 👏 alle 👏.

[Randen]

Dele Denne Historie