Razer Maakt Laptops in het Wit Nu

38

Afbeelding: Razer

U het nooit beseffen hoe is gekoppeld aan een laptop kleur een merk is totdat je het ziet in een nieuwe tint. De Razer bekend voor zwarte en groene vingerafdruk magneten, dus het is een beetje een (aangename) verrassing om te leren dat het bedrijf heeft een nieuwe witte laptop kunt u eventueel gebruiken zonder presentatie van uw genegenheid voor games naast de tijd die u aan de bibliotheek/vergadering/koffie huis vol Macs.

Razer ‘ s aankondiging van de limited edition Witte Kwik komt vers op de hielen van vorige week Microsoft onthullen van een niet-limited edition black-versie van de Surface Pro en een Laptop. Het bedrijf bekend om zijn zwart van producten gaat wit, en het bedrijf bekend om zijn zilver van producten gaat zwart. In beide gevallen is het interessanter is dan een eenvoudige kleur shift normaal is—deze kleuren zijn beeldbepalend voor deze merken. Of in ieder geval zeer veel gebonden aan het idee van de merken zelf. Het gaat om te laten zien dat dingen kunt krijgen echt interessant wanneer de consument tech reuzen-schakelaar, wat de comfortabele colorwise.

1 / 3

Naast een lichtere laptop, Razer bekend gemaakt op woensdag een nieuw basismodel van het Lemmet, 15. Het zal de detailhandel voor $1,600. Als de andere versies beginnen bij $2,200 dat is een deal! Gaan goedkope betekent dat u vastzit met een 1080p 60Hz display en slechts een 128GB SSD en een 1TB HDD, maar dat is $600 minder dan de volgende goedkoopste model met een 1080p 144Hz display en een 512 gb SSD. En als je hoopt te krijgen de limited edition witte uitvoering voor goedkope denk opnieuw. Het begint bij $2,200.

Als u iets anders wilt, Razer hoop dat u bereid bent te betalen voor het.

Deel Dit Verhaal