Razer Gjør Bærbare datamaskiner i Hvit Nå

44

Bilde: Razer

Du vil aldri forstå hvordan det er koblet til en bærbar datamaskin fargen til en merkevare er før du ser det i en ny nyanse. Razer er kjent for svart og grønn fingeravtrykk magneter, så det er litt av et (godt) overraskelse å høre at selskapet har en ny hvit bærbar pc kan du potensielt bruke uten å vise din hengivenhet for spill neste gang du er på biblioteket/møte/kaffe hus fullt av Mac-maskiner.

Razer er kunngjøringen av sin limited edition Kvikksølv Hvit leveres fersk på hælene av forrige ukes Microsoft for å avsløre et ikke-limited edition svart versjon av sin Surface Pro og Bærbare pc-en. Selskapet er kjent for sin svarte produkter blir hvit, og selskapet er kjent for sitt sølv produktene går i svart. I begge tilfeller, det er mer interessant enn en enkelt farge skiftet er—disse fargene er velkjente for disse merkene. Eller i det minste veldig mye bundet til oppfatningen av merker seg selv. Det går for å vise at ting kan bli interessant når forbrukeren tech giants slå opp hva som er behagelig colorwise.

1 / 3

Foruten en blekere laptop, Razer annonserte onsdag en ny base modell av sitt Blad 15. Det vil retail for bare $1,600. Som de andre versjonene starter på $2,200 det er litt av en deal! Gå billige betyr at du sitter fast med en 1080p-60 hz skjerm og bare en 128GB SSD-er og harddisker på 1 tb HDD, men det er $600 mindre enn den laveste neste modell med en 1080p-144Hz vise og 512 gb SSD. Og hvis du håper å få limited edition hvit versjon for billige tro om igjen. Det starter på $2,200.

Hvis du ønsker noe annet, Razer håp er at du er villig til å betale for det.

Deler Denne Historien